Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t686665813T Offline
    t686665813T Offline
    Najj Ka
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Скільки часу чекали закордонний паспорт? У черзі у консульстві в Торонто одна жінка отримала паспорт за 2 місяці…. А я вже чекаю 3(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irine Gurz
    wrote on last edited by
    Поздоровляю! Скільки чекали DHL від дати виготовлення паспорта?
    1 Reply Last reply
    0
  • t686665813T Offline
    t686665813T Offline
    Najj Ka
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Скільки часу чекали закордонний паспорт? У черзі у консульстві в Торонто одна жінка отримала паспорт за 2 місяці…. А я вже чекаю 3(
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    мій моргідж у MCAP
    1 Reply Last reply
    0
  • t283031479T Offline
    t283031479T Offline
    Anastasiia Dotsenko
    wrote on last edited by
    Хтось подавався на новий паспорт в Оттаві? За якою адресою йти? Бо мені показує посольство і consular section- дві різні адреси
    1 Reply Last reply
    0
  • t493162930T Offline
    t493162930T Offline
    Руслан Кулик
    wrote on last edited by
    Доброго вечора , нам прийшов запит на оплату біометрії , ми оплатили , але не можу зрозуміти як треба квитанцію прикріпити через аккаунт IRCC .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    BMO теж дав найнижче, RBC поки найбільше.. BMO прям значно менше апрувнув, сказали більшу суму без косайнера не дадуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t6838116594T Offline
    t6838116594T Offline
    Ілона
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, скажіть будь ласка, чи можливо хтось чув чи можна продовжити ворк перміт по паспорту з дії (так як фізичний застряг в Польщі)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    В кого є досвід Loan для покупки машини. Яка ставка, які підводні камені?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1338933858T Offline
    t1338933858T Offline
    Наталія Цап
    wrote on last edited by
    Добриої ночі, група. Хочу подякувати тим хто допомагав. Раніше я питала чи приймають хлопців 17 років на паспорт, що потрібно, та як отримати. Отже сьогодні мій син 17 років забрав свій паспорт, а через два тижні йому вже буде 18, то ж хвилювань було багато. Тож: документи прийняли без проблем і додаткових документів, так само як і видали сьогодні. Все тільки те що на сайті, без приписки до військкомату і медогляду до військкомату. Український паспорт у нього був. Дипломатичну пошту з України не чекали, бо дуже підгорали терміни, то оплачували DHL, також тут шукала поради і мені допомогли. Слот ловила сама, довго і нудно, але допомогли тренування на іншій країні. Ще раз всім щиро дякую і щиро бажаю всім успіху і щоб не в такі останні терміни, як у нас.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Antik
    wrote on last edited by
    Money Order це як чек, тому ім'я не повинно мати значення - лише отримувач (хоча хз що у них в голові). Перевірив на моєму та в дитині було ім'я дружини
    1 Reply Last reply
    0
  • t1290477967T Offline
    t1290477967T Offline
    Aniuta.B
    wrote on last edited by
    Мабуть помилка, бо виходить 14 годин стріму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    elena kas
    wrote on last edited by
    Після пр потрібно 3 роки, час очікування пр в легальному статусі також рахується тільки половина і один рік максимум, тобто, два роки ми вже тут - рахуємо за рік, + 2 роки після пр, маю надію скоро отримаєм той пр
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Шановні учасники гілки! Нагадуємо, що Ви можете заздалегідь поставити питання міграційному адвокату Леву Абрамовичу й отримати на нього відповідь уже в цю суботу! t.me/prcuaet/2427/307022 Якщо у Вас є питання щодо гуманітарної програми, будь ласка, напишіть їх сюди в чат із хештегом #запитання Будь ласка, не втрачайте можливість отримати відповідь саме стосовно Вашої особистої ситуації! Під час вебінару може не вистачити часу на питання, що будуть задані під час трансляції. А ось на питання які Ви напишете заздалегідь, ми попросимо пана адвоката обов'язково відповісти. Питайте, поки є можливість. Чи вже всі бажаючі подалися? 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    Теж купував в Едмонтоні, звернувся до Тараса, наче з перших днів клієнт БМО, коротше те що він надав була найнижча сума на кваліфікацію серед всіх. Звернувся до брокера, зробила на 100к більше кваліфікацію, дуже задоволений, рекомендуватиму в лс якщо треба
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🇧🇱Безкоштовні україномовні юридичні консультації для Українців, які прибувають до Канади 👇 📌www.probonoontario.org/hotline/canadian-legal-support-for-ukrainians/ 🤖Гаряча лінія зосереджується на питаннях, пов’язаних з імміграцією, а також надає допомогу та направлення для вирішення інших юридичних питань, пов’язаних із переселенням, таких як питання житла чи працевлаштування. ✔️Можна поговорити безпосередньо з юристом. 👉чат-room t.me/canada_ontario_infoo 👉 підписатися на нову інфу t.me/canada_ontario_info
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Фільм дуже сподобався, була з подругою. Якість просто на висоті, я не очікувала такого. Цікавий сюжет та гарні актори. Ефекти та режисурами- взагалі дуже класні! Я рада що є можливість дивитися український кінемотограф навіть тут, в Канаді. Гарний кінотеатр та неймовірний фільм!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1261975495T Offline
    t1261975495T Offline
    Marina: Yoga Instructor. 🌸🌸🌸
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Моя сім’я і я приїхали до Канади (Торонто, Єтобіко) у січні 2023 року. Ми плануємо залишитися тут на постійне проживання. Ми шукаємо імміграційного консультанта, який зможе допомогти нам з правильними кроками та скерувати в потрібному напрямку. Нам потрібен порадник, який допомагатиме нам у процесі. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t929393051T Offline
    t929393051T Offline
    Yulia Shevchenko
    wrote on last edited by
    Лінк для реєстрації не працює🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rendevor