PR CUAET
-
Доброго вечора , нам прийшов запит на оплату біометрії , ми оплатили , але не можу зрозуміти як треба квитанцію прикріпити через аккаунт IRCC .
-
В кого є досвід Loan для покупки машини. Яка ставка, які підводні камені?
-
Добриої ночі, група. Хочу подякувати тим хто допомагав. Раніше я питала чи приймають хлопців 17 років на паспорт, що потрібно, та як отримати. Отже сьогодні мій син 17 років забрав свій паспорт, а через два тижні йому вже буде 18, то ж хвилювань було багато. Тож: документи прийняли без проблем і додаткових документів, так само як і видали сьогодні. Все тільки те що на сайті, без приписки до військкомату і медогляду до військкомату. Український паспорт у нього був. Дипломатичну пошту з України не чекали, бо дуже підгорали терміни, то оплачували DHL, також тут шукала поради і мені допомогли. Слот ловила сама, довго і нудно, але допомогли тренування на іншій країні. Ще раз всім щиро дякую і щиро бажаю всім успіху і щоб не в такі останні терміни, як у нас.
-
Шановні учасники гілки! Нагадуємо, що Ви можете заздалегідь поставити питання міграційному адвокату Леву Абрамовичу й отримати на нього відповідь уже в цю суботу! t.me/prcuaet/2427/307022 Якщо у Вас є питання щодо гуманітарної програми, будь ласка, напишіть їх сюди в чат із хештегом #запитання Будь ласка, не втрачайте можливість отримати відповідь саме стосовно Вашої особистої ситуації! Під час вебінару може не вистачити часу на питання, що будуть задані під час трансляції. А ось на питання які Ви напишете заздалегідь, ми попросимо пана адвоката обов'язково відповісти. Питайте, поки є можливість. Чи вже всі бажаючі подалися? 😉
-
Теж купував в Едмонтоні, звернувся до Тараса, наче з перших днів клієнт БМО, коротше те що він надав була найнижча сума на кваліфікацію серед всіх. Звернувся до брокера, зробила на 100к більше кваліфікацію, дуже задоволений, рекомендуватиму в лс якщо треба
-
🇧🇱Безкоштовні україномовні юридичні консультації для Українців, які прибувають до Канади 👇 📌www.probonoontario.org/hotline/canadian-legal-support-for-ukrainians/ 🤖Гаряча лінія зосереджується на питаннях, пов’язаних з імміграцією, а також надає допомогу та направлення для вирішення інших юридичних питань, пов’язаних із переселенням, таких як питання житла чи працевлаштування. ✔️Можна поговорити безпосередньо з юристом. 👉чат-room t.me/canada_ontario_infoo 👉 підписатися на нову інфу t.me/canada_ontario_info
-
Фільм дуже сподобався, була з подругою. Якість просто на висоті, я не очікувала такого. Цікавий сюжет та гарні актори. Ефекти та режисурами- взагалі дуже класні! Я рада що є можливість дивитися український кінемотограф навіть тут, в Канаді. Гарний кінотеатр та неймовірний фільм!
-
Добрий вечір! Моя сім’я і я приїхали до Канади (Торонто, Єтобіко) у січні 2023 року. Ми плануємо залишитися тут на постійне проживання. Ми шукаємо імміграційного консультанта, який зможе допомогти нам з правильними кроками та скерувати в потрібному напрямку. Нам потрібен порадник, який допомагатиме нам у процесі. Дякую.
-
Лінк для реєстрації не працює🤷♀️
-
Там просто кріпиться картка, тому думаю не має значення, яка картка буде закріплена