PR CUAET
-
Дякую! По foreign стріму взагалі ІТ не бачу, по human capital є, але 470 експрес ентрі. Тому знову - category based EE, LMIA, робота в Альберті і accelerated tech pathway
-
На окупованих територіях не дають рос паспорти,а паспорти непризнаних республік
-
Сфера іміграції насправді величезна. В тому числі є десь біля сотні ріноманітних стрімів, а до того ще є 4 трибунали, і сотні різноманітних подач. Немає ні одного консультанта чи адвоката який має хоть одноразову практику хоча б 30-50% варіацій, а тим більше таку щоб робити якусь статистику чи висновки лише на особистому досвіді. Мої поради базуються на сукупності формального навчання, мого досвіду, нормативних актів, та досвіду моїх колег (Я в кількох групах як українських так і інших консультантів, де ми щоденно спілкуємся, і обговорюємо різноманітні кейси). Все це перемелено, і видається як коротка порада або висновок. Інколи щоб детально пояснити ту чи іншу думку треба добру годину лекцію проводити. Але повертаючись до запитання, відмови по таких речах точно були - проте не у мене.
-
Ну от в тому то справа що ІТ, робота рік на офіс в Торонто, ЕЕ по макс все крім франц але 41 рік, то чи можна якось ті шанси оцінити реальніше ? 61 бал по oinp employer job offer: Foreign worker stream. Бо переїхати з Альберти і знову без ПР лишитися:(
-
Зараз дуже не дуже видають візи з паспортами, отриманими в днр 🤷🏻♀️
-
Ну я б не був такий категоричний. Тут більше питання які є документи і куди можна виїхати. Якщо в ДНР, то можливо є Російський паспорт, і по ньому можна виїхати. А потім вже на основі свідоцтва про народження (якщо таке є, або укр паспорту) робити закордонний, чи в Європі, чи Турції,Грузії, чи в Україні. Залежно куди вдалося попасти. Якщо є родичі в Канаді то NHD мала б зробитися відносно без проблем. І встигнути це все до жовтня 2024 більш як мінімум можливо.
-
тоді як ви зробили такі висновки що шансів мало для цього кейсу? Я просто намагаюся зрозуміти чи справді були відмови через це, чи то просто припущення (хоча і цілком логічне).
-
В моїй особисто не було, бо мої клієнти б переїзжали. Але в іміграції в нас скоріше навпаки з Онтаріо їдуть в інші провінції, а не навпаки. Моїм Альбертівським клієнтам часто приходять запрошення від Онтаріо, але ми їх відхиляємо, бо і дорого і нема потреби.
-
Там від конкретної програми залежить. Але якщо по програмах з job offer? то варто вже працювати по тому job offer на момент подачі. Якщо по тих там де без джоб оферу, то по різному. Просто якщо подалися але ще не переїхали то ваша задача переконати офіцера що переїдете. Ну а по проходженню там зовсім біда. По job offer, там два варіанти: Професіонали (Тір 0-3) можуть мати навіть 100% бали, але їх вже рік не вибирають якщо вони не ІТ, Медики та деякі трейди. Непрофесіонали, там список з 7-15 НОК, і якщо ви в Торонто то прорватися можна хіба якщо ЗП 40+ в год. Або бути сильно далеко від Торонто
-
у вашій практиці були відмови через це (то що аплікант не в Онтаріо, а в Альберті)?
-
Умовно, подався, замовляй контейнер і їдь? Чи краще переїхати і тоді податися? А чи норм шанси одержати, якщо англ висока, офіс компанії в Торонто, по балам тої програми все по максимуму окрім французької? Чи там теж а-ля по ЕЕ від онтаріо, тільки топ 5% обирають?