PR CUAET
-
Подскажите плиз 15 марта в кабинете CRA требуется время на обработку декларации и по сей день имеет возврата тах - звонила неделю назад и ответ в октябре если не получите звоните, уже больше 6 мес, а прошлый год так ждала 5 мес))) кто сталкивался
-
Вітаю шановні. Підкажіть будь ласка, обізнані та щасливі володарі нових паспортів. Яка процедура подачі на подовження WP з новим паспортом, в якому немає візи? Подаватися спочатку на візу?
-
Якщо Едмонтон то відправити заяву та квитанцію на імейл, за Торонто/Оттаву не можу гарантувати.
-
Дякую за пораду. Але вже схоже не має часу . Вже був у двох адвокатів. Схоже у мене нема іншого виходу. Тепер залишилось знайти толкового адвоката
-
Максим Кириченко mhrlaw.ca/max-kyrychenko/
-
Гліб Малиновський, він, правда, російськомовний, але дружина - українка www.harmonylaw.ca/contact-us/
-
Доброго дня потрібна консультація юриста чи адвоката в сімейних правах, бажано украiномовного в Калгарi.
-
Але прізвище цікаве.
-
В суботу буде безкоштовний вебінар з ним. Реєстрація тут. Задайте для початку запитання на вебінарі. Далі зрозумієте куда рухатися
-
Вибачте . Альберта потрібна
-
Lev Abramovich Abramovich Immigration Law 145 Wellington Street West| Suite 201 | Toronto | ON | M5J 1H8 E: lev@atimmigrationlaw.com W: atimmigrationlaw.com/about-us/
-
Добрий день . Для доставки паспорта DHL , там потрібно заявку в генконсульство відправляти , то це самому треба занести , чи поштою можна відправити?
-
Lev Abramovich Abramovich Immigration Law 145 Wellington Street West| Suite 201 | Toronto | ON | M5J 1H8 E: lev@atimmigrationlaw.com W: atimmigrationlaw.com/about-us/
-
Мне тоже интересно
-
Я вводила и загран, и украинский в двух разных анкетах. Никаких вопросов не было.
-
укр. Если есть вопросы ещё спрашивайте
-
у мене не велика вибірка, 3-4 прильоти
-
удивительно. только за последний год из 20 влетов в торонто каждый влет- к окошку, чтобы показать wp офицеру
-
Читання перевіряє комп’ютер . Тестовий формат. Як можна оспорити, якщо ваші варіанти відповідей неправильні. Перездайте тест і все
-
торонто, wp отримала лише першого разу, всі інші рази без спілкування з офіцерами. тому і штампа не було коли подавалась на цю нашу програму, сподіваюсь вони побачать по базі, що я прилітала фізично подаватися
12 Jan 2024, 17:45
261537/472070
4 minutes ago