PR CUAET
-
Читання перевіряє комп’ютер . Тестовий формат. Як можна оспорити, якщо ваші варіанти відповідей неправильні. Перездайте тест і все
-
торонто, wp отримала лише першого разу, всі інші рази без спілкування з офіцерами. тому і штампа не було коли подавалась на цю нашу програму, сподіваюсь вони побачать по базі, що я прилітала фізично подаватися
-
какой это аэропорт? в торонто сотрудники на стульях такое показывают пр и гражданам, а остальных просят пройти к окошку, чтобы показать wp офицеру
-
значить мені щастить, у мене завжди як описала Людмила вище, роздрукувала талончик з автомата, тітоньки на стульчиках бачать що щось в руках тримаєш і показують на вихід в місто.
-
Кожного разу коли вітаємо з закордону проходемо паспортний контроль, там завжди офіцер перевіряє і паспорт і WP. Щось дивне Ви пишете.
-
так, ніяких офіцерів вже давно. я до віконця підходила лише першого разу, зараз лише в автоматі паспорт скануєш і відразу в місто потрапляєш, жодних розмов з живою людиною)
-
Про Альберту не знаю
-
У меня пришла аж через месяц, мы в начале августа сделали заявку и только 12 сентября пришел счет
-
Поняла. Проверить это нельзя. Просто ждать ответ от работодателя. Спасибо
-
Привіт, здала екзамен маю слухання- 5 Читання -2 Письмо -6 Говоріння -7 Чи в такому випадку можливо оспорити оцінку ? Бо я впевнена в тому, що на 2 бали я точно не заслужила. Чи просто треба знову йти і здавати?
-
Работодатель, после того как заявка отправлена, в ответ приходит ссылка на оплату
-
А кто оплачивает и на каком этапе?
-
Дякую 🙏🏻
-
абсолютно не важно, кто платит. главное чек
-
Підкажіть ще будь ласка,що до оплати зборів за ПР,там десь вказується інформація типу Прізвища та Імʼя,за кого ти оплачуєш,чи просто ти платиш за визначену кількість членів сімʼї і прикріплюєш чек про оплату?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, що це- Fair PharmaCare та Supplementary Benefits, чи є в АВ?
-
сразу после проставления печати надо дать ей высохнуть. если размазана, то уже никак. маємо шо маємо. к размазанности не придираются
-
Мій тато недавно так прилітав вдруге. Підтвердив декларацію по прильоту в аеропорту, роздрукував, хотів було йти до прикордонника з декларацією (вони там в будочках чи біля них стоять), а вони йому помахали - проходьте, проходьте далі. Ні паспорт, ні візу не глянули, ні декларацію, нічогісінько! Він потім вже біля багажу знайшов співробітника, бо я дуже просила. Поговорила з тим співробітником по телефону, пояснила, що йому навіть у паспорт ніхто не глянув, і чи це ок, він глянув татову декларацію, сказав, що все добре, бо декларацію він cleared. Отака історія.
-
Можна Meest, можна DHL (досить дорого але надійно і швидко).
-
Печатка на фотопапері зазвичай легко розмазується. Потрібно дуже обережно скан робити. Навіть не знаю як нормально його можно відсканувати.
12 Jan 2024, 17:45
261555/430484
21 minutes ago