PR CUAET
-
так,печать є тільки на видрукуваних фото,а їх ніби пише що не можна сканувати або фототографувати,ось я і розпереживалась що робити 🙈
-
А якщо в Україні? Чек на українській. Перекладати?
-
главное, что фото оплачено. а кексы будут в качестве взятки😂 чек к фото, сделанного в канаде, не обязательно. достаточно печать студии сзади, где указано, когда и где сделано фото
-
Гліб Малиновський, він, правда, російськомовний, але дружина - українка www.harmonylaw.ca/contact-us/
-
Это бизнес дни, и считать нужно с момента оплаты, а не подачи
-
Благодарю!
-
У мене в чеку ще пробиті кекси🙈,з ними що робити😅?
-
Добрий день. Хтось може порадити адвоката з приводу біженства? Дякую
-
І цього буде достатньо
-
Додайте цифрові фото і додайте скан чеку з фото-студії.
-
Доброго дня, якщо хтось буде їхати з Монреалю до Оттави 25.09 і має два вільні місця за оплату, напишіть будь ласка в особисті). Заздалегідь дякую!
-
Доброго дня, якщо хтось буде їхати з Монреалю до Оттави 25.09 і має два вільні місця за оплату, напишіть будь ласка в особисті). Заздалегідь дякую!
-
Хто може терміново підказати 🙏🏻 Коли подаєте на ПР по цій програмі,потрібно додати фото,ви додаєте просто фото з флешки(звісно зроблені у фотографа) чи ви скануєте видруковані фото де на задній стороні є печатка фотографа? Бо мені вчора зробили фото,але на флешці тільки фото (без інформації фотографа та дати)
-
Нашому 13, пальці здав при подачі, то забирати паспорт треба теж із ним? Коли забираєш, то ще раз беруть відбитки ? (бо підпис його був не потрібний до 14 років)
-
к офицеру с декларацией да. в иммиграционный отдел нет
-
потому что анкету вы подали. а вот файлы или не прикрепились или ушли в черную дыру их дырявого портала за миллион $ налогоплательщиков
-
прикрепите information sheet из клиники сразу к анкете
-
Дякую
-
Зробіть два окремих мані ордери.
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
261577/467925
about a minute ago