PR CUAET
-
Щиро дякую вам за відповіді!😊
-
Ні , не потрібно
-
Там в них є межа, якщо з попередньої подачі пройшло 11 (точно не пам'ятаю на сайті написано) місясів то треба знов відправляти доки а якщо ні то вони врахують старі... Я подавала через Сабміт Документс, і просто підгрузила туди всі папери і форми
-
Вас направлять куди йти співробітники і будуть написи також. Оминути офіцерів (і то не повністю) вийде лише у ПР і громадян, там автоматичні кіоски які сканують документ і фоткають. Решта іде до прикордонників.
-
Дякую!
-
Я теж так зрозуміла. Цікаво б почути коментар Остапа. Бо змінити перміт простіше ніж новий отримати
-
На кожну дію окремий Мані ордер.
-
Ви 11 жовтня отримаєте рішення, можливо запросять документи. В мене було отримання рішення 20 серпня і в цей день в кабінеті відобразилось скільки і коли я буду отримувати коштів. Кошти вже приходять
-
супер, дякую за відгук а як довго було?
-
Так
-
ага, дякую, тобто ви також "передодавали" дітей і все ок?
-
В нас також така ситуація. Виплати нарахували.
-
Оттава
-
можливо у них є старі форми заповнені, тому не питало.. ми по незнанню подали на ці бенефіти ше минулого року, але нам прийшла відмова, через недостатній термін перебування (очікувано) ))
-
Якщо Едмонтон, то оплата тільки канадською дебетовою карткою на місці.
-
дивно, бо читаю, що всі онлайн подають і заповнюють форми... а в нас не спитало
-
привіт, поможіть розібратись плз) тицьнули на Apply for Child Benefits, спершу не пропускало , бо діти вже бути додані... я їх видалили з аккаунта, а потім в заявці додали, але в заявці більш нічого не просило, ніяких форм заповнювати... можливо це тому, що tax return робила дружина?
-
відправляла Міст експрес, все отримали швидко
-
Дуже дякую
-
Ні, має бути присутня дитина, всі старше 12 років здають відбитки
12 Jan 2024, 17:45
261602/438613
9 minutes ago