PR CUAET
-
Минулого тижня були за 29.12.Цього чекаємо щоб січень розвʼязався😂
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, дитині 15 років треба особисто забирати новий паспорт, чи може хтось з батьків без неї ?
-
Дякую
-
Как лучше оформить электронная или письменно пойти у нотариуса?
-
Доброго дня, чи можете порадити з власного досвіду, яким перевізником надійніше/швидше відправляти документи з Торонто в Україну ?
-
1. Канадський родич (громадянин чи ПР) 2. Головний аплікант (тобто той, хто подається на ПР). 3. Це інша категорія аплікантів - дружина того, хто не може виїхати)
-
З продовженим паспортом кажуть можуть бути проблеми, при вильоті з канади...ми родиною хотіли поїхати в мексику, поки діти ще не повиростали, але не впевнена чи вдасться зловити два слоти, інакше ті паспорти вийдуть по ціні як пів подорожі
-
Так
-
Скажіть, скільки часу чекати рішення щоб отримати туристичну візу в Канаду ? + як збільшити шанс, щоб відкрили туристичну візу? Варто отримати запрошення від брата у якого є pr чи краще запрошення на роботу від роботодавця ?
-
Спасибо за ответ, 1 секция резидент Канады то есть я ? 2 секция кто выступает как поручитель / гражданин Канады 3 просто N/A поставить ?
-
Обязательно, ни разу ещё не удалось их обойти😁 не выпускали без их красной печати на декларации. Даёт паспорт, пермит, декларацию, поговорили о жизни и с печатью на декларации за багажом. На выходе отдаёте декларацию, без печати завернут обратно на имигрейшен.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, то ця адреса консульства в Торонто? 2275 Lake Shore Blvd W #301
-
Ця інформація і на сайті є.
-
Який я отримала з консульства, при підтвердження реєстрації
-
172 - для дорослих, 53 - для дітей
-
Про який лист говориться?
-
У мене в листі вказано
-
Дуже дякую!
-
Там як вийде, якщо пошлють, то доведеться йти, але загалом то не мали б Нехай мама показує одразу ВП разом з паспортом, і не мали б відправити до офіцера
-
Мої вітання! Вибачте, підкажіть, будь ласка, чи потрібно йти до міграційного офіцера, якщо людина прилітає вдруге до Канади? Моя мама має прилетіти, має work permit (CUAET) та діючу візу. Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
261631/472094
less than a minute ago