PR CUAET
-
Как лучше оформить электронная или письменно пойти у нотариуса?
-
Доброго дня, чи можете порадити з власного досвіду, яким перевізником надійніше/швидше відправляти документи з Торонто в Україну ?
-
1. Канадський родич (громадянин чи ПР) 2. Головний аплікант (тобто той, хто подається на ПР). 3. Це інша категорія аплікантів - дружина того, хто не може виїхати)
-
З продовженим паспортом кажуть можуть бути проблеми, при вильоті з канади...ми родиною хотіли поїхати в мексику, поки діти ще не повиростали, але не впевнена чи вдасться зловити два слоти, інакше ті паспорти вийдуть по ціні як пів подорожі
-
Так
-
Скажіть, скільки часу чекати рішення щоб отримати туристичну візу в Канаду ? + як збільшити шанс, щоб відкрили туристичну візу? Варто отримати запрошення від брата у якого є pr чи краще запрошення на роботу від роботодавця ?
-
Спасибо за ответ, 1 секция резидент Канады то есть я ? 2 секция кто выступает как поручитель / гражданин Канады 3 просто N/A поставить ?
-
Обязательно, ни разу ещё не удалось их обойти😁 не выпускали без их красной печати на декларации. Даёт паспорт, пермит, декларацию, поговорили о жизни и с печатью на декларации за багажом. На выходе отдаёте декларацию, без печати завернут обратно на имигрейшен.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, то ця адреса консульства в Торонто? 2275 Lake Shore Blvd W #301
-
Ця інформація і на сайті є.
-
Який я отримала з консульства, при підтвердження реєстрації
-
172 - для дорослих, 53 - для дітей
-
Про який лист говориться?
-
У мене в листі вказано
-
Дуже дякую!
-
Там як вийде, якщо пошлють, то доведеться йти, але загалом то не мали б Нехай мама показує одразу ВП разом з паспортом, і не мали б відправити до офіцера
-
Мої вітання! Вибачте, підкажіть, будь ласка, чи потрібно йти до міграційного офіцера, якщо людина прилітає вдруге до Канади? Моя мама має прилетіти, має work permit (CUAET) та діючу візу. Дякую!
-
Підкажіть, а де взяти суму та імʼя отримувача?
-
Хто зараз aor отримує? Грудень ще?
-
Фото з 12 років роблять на місці
12 Jan 2024, 17:45
261634/433116
41 minutes ago