PR CUAET
-
Мені на пошті сказали що лише дебетова чи кеш
-
Да, и можно ли платить кеш или кредиткой, а не дебет картой.
-
Якщо точніше, то мені потрібна довідка про несудимість і новий паспорт. Чи можу я заплатити консульський збір за дві послуги одним money order (172$+40$)?
-
Однозначно Сашу Шишина. На собственном опыте и опыте многих знакомых. shyshyn_realestate его канал в ТГ, там же можно на консультацию с ним записаться. Настроят по запросам на своем сайте рассылку. Еще скажу что Саша и после покупки жилья не отказывал в советах и сделал все, чтобы решить наш вопрос.
-
Чи можна оплатити кілька консульських послуг одним money order?
-
Чи можна оплатити кілька консульських послуг одним платежем?
-
1 , UCI( вводите ваш UCI ),1 ( якщо вірний ваш UCI) , знову 1, 2 , 0 …Ось ці опції і ви дозвонитесь інколи лінія перезагружена і потрібно 8 -9 раз підряд дзвонити , але дозвонитесь🙂 запитують імя, дату народження , де народились, потрібно підтвердити адресу, тел , емеіл, коли подали аплікацію ( це запитують) , також можуть запитати місто де народились , ваш UCI , ну і звичайно якщо є аплікейшен номер
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо в мене через кілька днів буде півтори роки, то я вже можу надіслати аплікацію на дитячі виплати. Чи треба туди прикладати мій та чоловіка NOA? Свій то я можу прикласти. А в чоловіка ще немає cra аккаунту, але я можу прикласти його Т4. Але чи потрібні ці документи взагалі, чи достатньо тільки вказати цифри у формі, а вони вже самі там перевіряють цю інформацію при нарахуванні суми виплат? Також підкажіть будь ласка чи треба прикладати договір оренди, войтчек, канадські права (мої, чоловіка), воркперміти, сталі дитини, довідку зі школи? Дякую
-
Спасибо
-
А якщо є job offer,teer3, я вже працюю тут, як отримати LMIA, чи не достатньо просто мати оффер та працевлаштування /контракт
-
Доброго дня, підкажіть, будь-ласка. Приїхала з сином в березні цього року. Отримала ворк перміт на три роки ( віза до 31 року). У сина паспорт і віза до квітня наступного року. Подали документи на PR 22 червня. Зараз треба терміново їхати до України на невизначений час, може до весни. Чи я можу зробити нову візу в новий паспорт сину в Україні чи в Польщі на підставі моєї візи чи ворк перміту. І як оновити дані (документи) на PR, якщо я ще не отримала AOR? Заздалегідь дякую🌹🌺🌸