PR CUAET
-
На бланці підприємства анг мовою або переклад
-
Доброго дня, а підкажіть будь ласка тут треба ще указувати на кого паспорт буде робитися? Ну імʼя фамілія😊
-
Понятно. Спасибо. Но Торонто по-моему не обслуживает Монреаль. Хотя наверное можно попытаться.
-
Здравствуйте. А куда именно они писали? Я написала на емейл консульства в Оттаве, который указан на сайте, но ни ответа ни привета
-
Вооот, я тоже так думаю, на экзамене лютейшая дичь
-
Вiтаю ! Чи в когось тут була схожа ситуацiя , що подав аплiкацiю, одержали тимчасовий номер , а агенти з IRCC не бачать нi одного вашого файла i заповнених форм в самiй аплikaції ? Хоча на імейл ви одержали підтвердження , що ваша аплікація успішно подана! Будьласка напишіть мені …і питання до всіх можливо хтось знає ,-чи можливо що всі файли попали десь в спам іRCC бачить лише Entry номер!? Взагалі таке можливе?всі агенти до єдиного з ким спілкувалась ( 8 агентів) стверджують що файлів і форм вони взагалі не бачать прикріплених до аплікацій🤯🤷♀️
-
Також у вас збільшиться бал
-
Так
-
Дякую! Тобто коли у мене буде рік досвіду я автоматично зможу податися на СЕС і бути в пулі?
-
Тоже интересует
-
Вітаю! Так зробить з ел.кабінету+ довідку офіційну на підставі чого ви вказували цифри в декларації. Можна перевести тут в групі є окрема гілка по перекладам. Foreign income завжди перевіряють, це нормально. З дії ще можна підтягнути
-
Доброго дня, прошу допомоги. При поданні декларації за минулий рік вказав укр дохід який отримував протягом перебування в Канаді. Дохід офіційний і сплачувала міжнародна компанія (є довідка про сплату а також деталі по утриманню податків). Зараз отримав запит від CRA про уточнення non-business foreign tax paid. Їм потрібно уточнити які були доходи та скільки сплачених податків. Виникає 2 питання: чи підійде для цього форма з електронного кабінету платника податків України і де можна було б її перекласти на англійську бо потрібен сертифікований перекладач. Дякую за відповіді
-
господа, какая нынче ситуация со слотами? я так понимаю вставляют все чаще и чаще палки в колеса?
-
Головна різниця що по FSW зараз немає вибірки. Я б створила анкету, це не складно, просто щоб перевірити чи eligible, а також бачити свій бал і покращувати його, а раптом якась провінція вам дасть номінацію) А вже коли у вас буде рік роботи ви автоматично станете eligible для СЕС також