PR CUAET
-
Update по моїй ситуації.Нарешті додзвонився до Посольства в Оттаві і отримав відповідь на мою ситуацію, цитую відповідь ,, ваші відносини із ТЦК нас не цікавлять, головне щоб ви були на обліку.,, Завтра буду в посольстві відпишу чи прийняли документи.
-
Дякую
-
Вы в разных ветках вопросы свои позадавали. Ответ на этот вопрос я вам написала в другой ветке.
-
Ответила вам в другой ветке. А вообще для длительного обучения не снимаются ограничения с ворк пермита, а получают стади пермит.
-
О каком обучении речь? Если курсы французского, то вы можете их посещать с таким ворк пермитом. Какие-то другие курсы со сроком обучения до 6 месяцев вы так же можете посещать.
-
Приймаю, був не правий. Якщо у людини був/є запис, то я б краще спробував, ніж не спробував.
-
Продублюю тут ще раз
-
Всім привіт. Хто скільки чекав BIL після оплати ADR BIO Fee ? Дякую
-
Якщо у вас була економічна освіта в Украіні, то це вже є диплом.
-
Хто якого ріелтора порадить для покупки житла в Едмонтоні?
-
Диплом отримав в NAIT ще в 2008 році, потім CPA в 2014 році.
-
Але я б ще на вашому місці написав би в те консультво\посольство, щоб мати ще одне підтвердження, можна чи ні
-
Хто останнім часом подавався Мі Фі на францезасьйон на повний день? Скільки часу чекали на школу?
-
Дякую за відповідь, а ви отримали диплом в Канаді? Я шукаю роботу і тому зіткнулася з тим що в вакансіях написано що потрібен диплом а не сертифікат, тому і питаю
-
Хто останнім часом подавався Мі Фі на францезасьйон на повний день? Скільки часу чекали на школу?
-
Ні, краще не їхати, бо було порушено правила обліку, спочатку краще вирішити то питання а вже потім в путь
-
Думаю, що це щось нове. Але ж на обліку, тому я б їхав
-
Дякую😊
-
Підкажіть Зняла обмеження з WP але там залишилось три пункти Один з яких про навчання А я знімала обмеження щоб була можливість працювати з дітьми та піти на курси Розʼясніть будь ласкаво
-
дякую
12 Jan 2024, 17:45
261742/466058
about a minute ago