PR CUAET
-
А куди саме? Бо читаю, та у відео говорять, що потрібен кабінет сra..
-
Мне мой консультант сказал, что далеко не все психологи занимаются написанием подобных отчётов. Надо искать тех, которые это регулярно делают
-
Підкажіть будь ласка, дані якого паспорту тут вказувати, укр чи закордонного ?
-
Можна, подавайтес
-
Доброго ранку, порекомендуйте будь ласка викладача який якісно підготує до іспиту Celpip, цікавить speaking. Дякую
-
головне на момент інтервью показати поточний статус в Канаді. Бачив що показували просто роздруковані листи з підтвердженням ПР. Думаю лист від IRCC що подались на ворк перміт теж підійде
-
Добрий день, можливо тут в групі є ті хто навчається на гігієніста ?
-
Нам так сказал наш эмиграционный консультант, что мол нужно обязательно взять справку для пр и что сами же психологи знают что к чему и какую справку нужно выдать) осталось только найти специалиста в Калгари🤔
-
Вносити в анкету
-
Клас, дякую за корисні посилання
-
Підскажіть будьласка хто проходив, мені обов'язково відправляти оригінали документів у Канаду? Якою поштою користувалися? Мені ж тільки копії будуть потрібні? Можно відправити родичам в Україні?
-
Дякую 🙏
-
Колись брав іхній курс, ще до того як став CPA. Вони надають практику в податковий період.
-
www.hrblock.ca/our-company/tax-academy?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwrp-3BhDgARIsAEWJ6Sz0YdDq6p6F72swg5Lpc_Z4PS49sqfkQMaZj5920ioBgj1y-3NcXcAaAly9EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
-
Дуже дякую!
-
Якщо ви напряму працюєте з власником бізнесу то письмовий референс із фоллов ап дзвінком ще можливий, але якщо це корпорація то в більшості випадків при вивільненні ніхто нічого не надає. Це заборонено законом.
-
Людина завжди може попросити написати референс. Не треба, будь ласка, писати, що взагалі нічого ніколи не нададуть. Завжди треба намагатись. Дякую.
-
Письмовий референс пишеться за 15 хвилин, повинен містити контактну інформацію підписанта. Часто самі підписанти вже не працюють там і не памʼятають працівника і не мають доступу до файлу. Тому ці всі реферальні листи є профанація аби відстали
-
Для деяких програм обов'язковим є саме референс.
-
Record of Employment, CPP contribution statement це те що потрібно для іміграційних справ. Перевірка референсу це при наймі працівника, якщо попередній роботодавець дуже захоче, але часто може сказати що нехоче
12 Jan 2024, 17:45
261816/467036
about a minute ago