PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає, якщо дитина народилась в Канаді, її вносити в анкету разом з усіма членами сім'ї, які подаються на пр, чи вносяться дані лише тих хто претендує на пр, а про дитину народжену в Канаді писати в супровідному листі? Дякую.
-
Привіт! Підкажіть будь ласка,чи вірно я роблю продовження Перміта чоловіку і дитині (паспорт закінчується 2025 серпень).Я подаю іх разом ? Ось я пройшла всі пункти і бачу рахунок на дитину і ДВА на чоловіка -відкритий та закритий 100$ та 155$ . Це вірно чи ні ?дякую
-
Чи можна продовжувати ворк перміт та подаватися на туристичну візу до США, якщо вже подались на ПР. пс. Питання можливо трохи дурне, але питаю тому що не зовсім розумію. Типу ворк перміт буде вже не той на момент розгляду моєї заявки та буде віза в нову країну. Чи це не важливо, тому що я подала актуальні документи на момент подачі заявки? Чи треба надсилати їм письмо з оновленою інформацією? Дякую.
-
Мені здається, що SIN. Можливо, ще й імʼя. Якщо будете телефонувати, то це буде черга, і вам автомат скаже, які дані треба тримати напоготові. Взагалі що завжди добре зробити раніше - написати собі спелінг вашого імені та призвища по буквах, наприклад: O like October.
-
Сколько обычно проходит между персоналізацію и печатью?
-
дивлячись від стріму. Є програми де англійська не обовʼязкова, та якщо є англійська - то вона додає балів. Тож яко ви йдете наприклад по OINP: FWS програмі і вам вистачає балів для того щоб потрапити у виборку - то все у вас вийде
-
Вдячний - буду мати на увазі=)
-
Якщо підписувати онлайн, то не треба друкувати, а просто надсилаєте заповнену форму нотаріусу, потім в її присутності онлайн підписуєте і десь за під години вона її надсилає вам вже готову, а ви завантажуєте до своє справи. Але якщо ви це робите не онлайн, то тоді треба роздрукувати і піти підписати.