PR CUAET
-
Вдячний - буду мати на увазі=)
-
Якщо підписувати онлайн, то не треба друкувати, а просто надсилаєте заповнену форму нотаріусу, потім в її присутності онлайн підписуєте і десь за під години вона її надсилає вам вже готову, а ви завантажуєте до своє справи. Але якщо ви це робите не онлайн, то тоді треба роздрукувати і піти підписати.
-
Не заморочуйтесь. Просто в резюме вказуєте яка у Вас освіта, її ступень і все. Для резюме цього достатньо. Якщо для Вашої професії потрібна місцева кваліфікація чи підтвердження (екзамени), то просто оцінка диплому не допоможе.
-
Подача була безкоштовною до 31 березня 2024. Після - подача платна, але від Вас не вимагають документів, які зазвичай потрібні для ВП.
-
Доброго ранку спільнота, розумію що може відповідь на поверхні Гугла. Але в мене питання чи можна жити та працювати в іншій провінції якщо у WP в мене Employment Location - ONTARIO NES? (Employer та Occupation - OPEN) Якщо так, також цікавить чому це можливо=)
-
Доброго дня, Канада не вимагає апостилювання документів, можемо вам перекласти та засвідчити нотаріально. І дотого ж апостилювати довідку з Дії технічно неможливо
-
Всем здравствуйте. Объясните мне мои дальнейшие действия. Я продлевают ВП. Мне пришло подтверждение на отпечатки. Но ничего не сказано о продлении ВП. Я делаю продление на новый паспорт соответственно мне нужно вклеивать визу. Я не понимаю что мне делать ?
-
Це не про стаді перміт для школи - там вказано зміна postsecondary schools - це коледжі і універи. Якщо, наприклад, ви вчилися в одному коледжі і мали на нього стаді перміт на 3 роки. А потім, наприклад після першого року навчання, зробили трансфер в інший коледж чи університет. Тоді вам не треба подавати на новий стаді перміт. А ви просто подаєте заявку в IRCC на зміну навчального закладу і чекаєте поки вам видадуть новий стаді перміт де вже буде вказано ваш новий університет.