PR CUAET
-
Мені такого не прислали
-
Привет, слышала изменения появились в программе по разделу healthcare Урезали некоторые виды работ. Можно ли где то узнать какие именно? Я слышала урезали с тир 3-5 Но как уточнить точно?
-
Новини по стрімко будуть восени а відкриється певно з 1 січня
-
Ніде, він певно кудись прийшов але не туди куди Ви очікували. Потрібно замовити копію, за це треба заплатити 30 дол
-
Ця проблема була з початку, нам приходилося політиків трохи просвітляти чому українці не біженці... але все одно це ще проскакує часто
-
Так по внутрішньому українському паспорту. Загалом по більшості програм можна податися без паспорту, однак тоді треба підтвердити особистість що складно якщо немає інших документів з фото. Тому ID card або права водійські канадські можуть дуже приголитися в таких випадках
-
Вдячна!💝
-
Виглядає що так, але це було очікувані і продовжиться як мінімум до виборів
-
Внутреннему то есть?
-
Цей номер включається у заявці на дозвіл на роботу там де має стояти LMIA номер.
-
Видимо, только по СЕС?
-
Я б сказала це середня вартість і також залежить від типу LMIA і позиції
-
В мене по одному файлу таке було, але рахунок виставили, не забули :) а розгляд зараз 6-8 місяців тому час є щоб вислали ще квитанцію для сплати
-
Похоже, тут refugees называют всех кто по CUAET приехал
-
Так не потрібно платити 1000 дол якщо це буде суто для балів в ЕЕ, однак ці LMIA дійсні 6 місяців і треба бути впевненим що за ці 6 місяців Ви його використайте. Бо якщо платити 1000 дол то модна отримати закритий дозвіл на роботу і тоді 50 балів в ЕЕ у Вас будуть на термін дії дозволу на роботу. Щодо заробітної плати то це в Job Bank треба дивитися на median wage. В ідеалі також треба щоб це було в рамках high wage провінції бо для low wage особливі умови до реклами і можуть дуже придиратися
-
26 вересня будуть зміни до процесу LMIA і тепер не всі компанії зможуть на нього податися.
-
Тут цікаво як пояснити чому партнер не їде з Вами але наразі є в Канаді
-
Бал буде падати. До кінця року очікуємо менше 500
-
В Канаді наразі діє Administrative Deferal of Removal для українців що означає що не мають права депортувати українців з Канади. Але якщо піймають Вас в нелегальному статусі то дадуть прохання покинути Канаду і будете відмічати щомісяця в CBSA
-
На TRP як раз треба буде подаватися після того як паспорт закінчиться
12 Jan 2024, 17:45
261928/433116
about an hour ago