PR CUAET
-
Цей номер включається у заявці на дозвіл на роботу там де має стояти LMIA номер.
-
Видимо, только по СЕС?
-
Я б сказала це середня вартість і також залежить від типу LMIA і позиції
-
В мене по одному файлу таке було, але рахунок виставили, не забули :) а розгляд зараз 6-8 місяців тому час є щоб вислали ще квитанцію для сплати
-
Похоже, тут refugees называют всех кто по CUAET приехал
-
Так не потрібно платити 1000 дол якщо це буде суто для балів в ЕЕ, однак ці LMIA дійсні 6 місяців і треба бути впевненим що за ці 6 місяців Ви його використайте. Бо якщо платити 1000 дол то модна отримати закритий дозвіл на роботу і тоді 50 балів в ЕЕ у Вас будуть на термін дії дозволу на роботу. Щодо заробітної плати то це в Job Bank треба дивитися на median wage. В ідеалі також треба щоб це було в рамках high wage провінції бо для low wage особливі умови до реклами і можуть дуже придиратися
-
26 вересня будуть зміни до процесу LMIA і тепер не всі компанії зможуть на нього податися.
-
Тут цікаво як пояснити чому партнер не їде з Вами але наразі є в Канаді
-
Бал буде падати. До кінця року очікуємо менше 500
-
В Канаді наразі діє Administrative Deferal of Removal для українців що означає що не мають права депортувати українців з Канади. Але якщо піймають Вас в нелегальному статусі то дадуть прохання покинути Канаду і будете відмічати щомісяця в CBSA
-
На TRP як раз треба буде подаватися після того як паспорт закінчиться
-
В мене є такі клієнти. Є навіть одні яких ми подали по укр паспорту
-
Всім привіт! Хто недавно стикався з продажем квартири в Україні, як ви вивозили-ввозили гроші? Чи реально це зробити не виїжджаючи з Канади?
-
Резерв+ І статус - на обліку.
-
Дякую! Я спробував в онлайн аплікації, і там можна одразу на MSP і Fair PharmaCare, але вони просять щоб вже була подана податкова декларація, якої в мене ще звісно немає
-
Спочатку MSP, і з його номером на все інше, принаймні для Fair він треба.
-
Вибачаюсь це трохи не є моє питання, можливо @OstapBosak допоможе.
-
Паспорти у вас не закінчуються? Бо не дадуть на стермін, довший за термін паспортів
-
Доброго вечора. BC, MSP. Українцям по куает можна одразу податися на Fair PharmaCare та Supplementary Benefits, чи спочатку тільки MSP?
-
спасибо!
12 Jan 2024, 17:45
261937/429662
2 minutes ago