PR CUAET
-
вам сказали об этом вот тут t.me/prcuaet/19036/306374
-
Я не знала об этом Будьте вежливее к новичкам и новоприезжим Спасибо
-
вы не поняли, что у вас после 31 марта 2025 года не будет оснований продлевать. а до 31 марта, хоть раз в месяц подавайте, платите 255$ и продлевайте сколько хотите раз. но последний раз вы можете подать на продление 31 марта. потом нельзя
-
Вы не поняли мой вопрос
-
Какой каждый год вы будете обновлять если подать заявку на продление по программе CUAET можно только до 31 марта 2025г? А если у вас будут другие основания, то подавайте на закрытый ворк пермит потом.
-
Останні дві виборки 35+ і 34+
-
Доброго вечора , підкажіть будь ласка чи можливо отримати ПР по OINP без здачі екзамену по англійській?
-
Привіт, збираюсь подавати заявку в wes, підскажіть саме актуальне відео-інструкцію щоб не допустити помилку
-
В мене було так само, жив у альберті, та роботодавець був з Онтаріо. Я подався на номінацію ще будучі в Альберті, та після отримання номінації переїхали до Онтраріо (за умовами ви маєте переїхати після отримання ПР - та ми вирішили не відкладати на потім те що все одно треба буде робити)
-
На адресу не дивився. Навіть здивувався, що я вказав канадську. На сам витяг дивився. Недавно казали, що при видачі на Резерв не дивилися.
-
Доброго дня Шукаю допомогу в оформленні заяви на вступ у спадщину і довіреність на оформлення спадкових документів Дякую
-
Теж питання, чи дивиться консул на той документ з "Резерв+"? Наприклад яка адреса вказана? І чи віддають потім паспорт якщо чоловік подає всі ці документи? Все підтверджено.
-
Аналогично
-
Так
-
А если есть резерв плюс, продлят его в порядке живой очереди ?
-
Без резерв + ніяких консульських послуг не зроблять
-
Після березня WP платний.
-
Здравствуйте дорогие участники группы, подскажите пожалуйста если я мужчина 28 лет и не обновлял данные в Резерв+ и срок действия моего паспорта заканчивается через два месяца. Продлят ли паспорт в консульстве в порядке живой очереди? Что вообще сейчас делаю люди в подобных ситуациях?
-
Я имею в виду вообще есть ли лимит? Условно, если я каждый году буду обновлять Так можно?
-
Я оплатила биометрию в конце ноября, «инструкция» пришла в июне 😊
12 Jan 2024, 17:45
261997/435115
2 minutes ago