PR CUAET
-
Можете не повідомляти про наявність другого паспорта, якщо термін дії того з яким подавались на ПР ще діє і має достатньо часу.
-
В мене теж перший термін був більше як через пів року, але ж сиділа і вишукувала дати раніше… писала листи про термінову зустріч, відмовляли, телефонувала… і отримала свій лист, але вже був не потрібен він, бо поїхала в Європу на відпочинок і зробила ту візу там за два тижні 😏 Під лежачий камінь вода не тече…
-
Вітаю, ми робимо переклади в Україні, пишіть в особисті для прорахунку
-
Можете подаватися зі старою, якщо їм потрібна буде нова, вони зроблять дозапит.
-
Це означає, якщо ви отримаєте провінційну номінацію тоді в ЕЕ профіль відразу добавляється 600 балів.
-
Так, таке може бути. Треба тільки чекати. У знайомих так було.
-
з постійним резиденством Канади що ви будете розповідати на кордоні, чому ви просите гуманітанрний пароль в сша? Які страждання несе цей статус для вас? Наявність громадянства Канади не означатиме що вас зобовязані пустити в сша. Знаю людей хто їздив по U4U в турпоїздку як ви пишете, але це було в 2022 і вони мали його до приїзду в Канаду і вирішили щоб не пропав. Подальшу долю їх стосунків з штатами не знаю
-
Та чудово розумію все. Паспорт зупиняє будь які подальші дії( Бо без валідного документи щось робити не можливо. Робота контракт є, одна дитина народжена тут інша вже звикла до школи і має друзів. Ми теж вже якось стабілізувались. Зробили всі документи мовні тести. А потім ….АОС ну самі розумієте.
-
Не на облікк Дону оновити не вийшло. Взагалі, апка просто дависла і підтянула усі що є у банку. Нові ввести не дало змоги. Змінити інформацію не має. Написав лист через меіл до ТЦК. Але будемо відвертими 99% що вони його проігнорують навіть якщо побачать. Вже пройшло 3 місяця з моменту написання.
-
дякую за відповідь, я намагаюсь зрозуміти усі варіанти, тому що мені треба вʼїхати тільки раз на хрестини до друзів і якомога найскоріше і потім мені та віза буде непотрібна зовсім. я розумію, що u4u була створена не для цього, але ж і cuaet наші українці вивернули собі на користь. канада видала майже мільйон віз а вʼїхало тільки 30% і з них майже чверть отримала гроші та поїхали 😝
-
Правильно, згодна абсолютно. У запитанні як важливі чи суперечливі надано лише два моменти - проживання до Канади і будинок на непідконтрольний території - це ні про що. Треба дивитися на інші обставини, в сукупності з якими фігуруватиме будинок в окупації.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста может у кого так было. Сразу не выбирала дату собеседования, но как только увидела поближе решила взять в надежде, что еще смогу пораньше словить окошко. !! Но теперь у меня все время пишет, что система перегружена и не показывает даты. Это временно и как долго может висеть система? Спасибо заранее !!