Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 918.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5418250026T Offline
    t5418250026T Offline
    Olena Fedorova
    wrote on last edited by
    Так, таке може бути. Треба тільки чекати. У знайомих так було.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Antik
    wrote on last edited by
    з постійним резиденством Канади що ви будете розповідати на кордоні, чому ви просите гуманітанрний пароль в сша? Які страждання несе цей статус для вас? Наявність громадянства Канади не означатиме що вас зобовязані пустити в сша. Знаю людей хто їздив по U4U в турпоїздку як ви пишете, але це було в 2022 і вони мали його до приїзду в Канаду і вирішили щоб не пропав. Подальшу долю їх стосунків з штатами не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aaron Bärchen
    wrote on last edited by
    Та чудово розумію все. Паспорт зупиняє будь які подальші дії( Бо без валідного документи щось робити не можливо. Робота контракт є, одна дитина народжена тут інша вже звикла до школи і має друзів. Ми теж вже якось стабілізувались. Зробили всі документи мовні тести. А потім ….АОС ну самі розумієте.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка , PN nomination написано максимум 600 балів написано , але якщо підраховувати усі пункти по максимуму ( родичі у Канаді , Французька мова , освіта у Канаді і ті) виходить 345 балів . Решта 255 балів звідки взяти ???
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aaron Bärchen
    wrote on last edited by
    Не на облікк Дону оновити не вийшло. Взагалі, апка просто дависла і підтянула усі що є у банку. Нові ввести не дало змоги. Змінити інформацію не має. Написав лист через меіл до ТЦК. Але будемо відвертими 99% що вони його проігнорують навіть якщо побачать. Вже пройшло 3 місяця з моменту написання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    elena kas
    wrote on last edited by
    Народ хтось чув щось про canada certificate of identity Можливо хтось робив, читала, що власникам пр, можна зробити і подорожувати з таким паспортом, крім країни походження Чи я не так розумію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tom
    wrote on last edited by
    дякую за відповідь, я намагаюсь зрозуміти усі варіанти, тому що мені треба вʼїхати тільки раз на хрестини до друзів і якомога найскоріше і потім мені та віза буде непотрібна зовсім. я розумію, що u4u була створена не для цього, але ж і cuaet наші українці вивернули собі на користь. канада видала майже мільйон віз а вʼїхало тільки 30% і з них майже чверть отримала гроші та поїхали 😝
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Правильно, згодна абсолютно. У запитанні як важливі чи суперечливі надано лише два моменти - проживання до Канади і будинок на непідконтрольний території - це ні про що. Треба дивитися на інші обставини, в сукупності з якими фігуруватиме будинок в окупації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t496505956T Offline
    t496505956T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста может у кого так было. Сразу не выбирала дату собеседования, но как только увидела поближе решила взять в надежде, что еще смогу пораньше словить окошко. !! Но теперь у меня все время пишет, что система перегружена и не показывает даты. Это временно и как долго может висеть система? Спасибо заранее !!
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Підкажіть будь ласка, якщо дитина 15 р є основним і єдиним аплікантом, яка повинна бути оплата? Якщо вибирати просто за одного апліканта, то 1200 дол, але якщо додавати дитину, то зовсім інші гроші
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    в Польщі
    1 Reply Last reply
    0
  • t289930076T Offline
    t289930076T Offline
    Diana Lozitska
    wrote on last edited by
    В Альберті всі роблять ID або driver license. Я не розумію що таке карта побуту, в якій це провінції?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitя Гирин
    wrote on last edited by
    Как мне консультант рассказывал, всё важно - и откуда человек, и где жил, и что у него в Канаде и т.п. Ситуацию учитывают вцелом с учётом всех индивидуальных факторов
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оля💕
    wrote on last edited by
    Привіт усім. Можливо хтось у Львові чи Хмельницькому перекладав документи для PR!?
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Писали багато разів. Для гуманітарної програми неважливо, де Ви жили до прибуття в Канаду і де знаходиться Ваш дім. Там він у Вас принаймні є, а в Канаді, якщо ще не купили, то нічого немає. Дім на непідконтрольний території може лише підсилити основні аргументи. Але сам по собі нічого не важить. Важливо, з яких причин, передбачених умовами цієї програми, Ви будете просити для себе виняток. Це я стверджую як людина з Маріуполя, яка вже навіть у першоджерелі вивчила статтю 25, на підставі якої існує гуманітарна програма 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anny
    wrote on last edited by
    Зрозуміла вас) Ну, я обрала clickbait саме щоб бот не забанив 😅 ми всі розуміємо що це насправді 😏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhiy
    wrote on last edited by
    Мене бот забанить 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anny