PR CUAET
-
дякую за відповідь, я намагаюсь зрозуміти усі варіанти, тому що мені треба вʼїхати тільки раз на хрестини до друзів і якомога найскоріше і потім мені та віза буде непотрібна зовсім. я розумію, що u4u була створена не для цього, але ж і cuaet наші українці вивернули собі на користь. канада видала майже мільйон віз а вʼїхало тільки 30% і з них майже чверть отримала гроші та поїхали 😝
-
Правильно, згодна абсолютно. У запитанні як важливі чи суперечливі надано лише два моменти - проживання до Канади і будинок на непідконтрольний території - це ні про що. Треба дивитися на інші обставини, в сукупності з якими фігуруватиме будинок в окупації.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста может у кого так было. Сразу не выбирала дату собеседования, но как только увидела поближе решила взять в надежде, что еще смогу пораньше словить окошко. !! Но теперь у меня все время пишет, что система перегружена и не показывает даты. Это временно и как долго может висеть система? Спасибо заранее !!
-
в Польщі
-
В Альберті всі роблять ID або driver license. Я не розумію що таке карта побуту, в якій це провінції?
-
Как мне консультант рассказывал, всё важно - и откуда человек, и где жил, и что у него в Канаде и т.п. Ситуацию учитывают вцелом с учётом всех индивидуальных факторов
-
Писали багато разів. Для гуманітарної програми неважливо, де Ви жили до прибуття в Канаду і де знаходиться Ваш дім. Там він у Вас принаймні є, а в Канаді, якщо ще не купили, то нічого немає. Дім на непідконтрольний території може лише підсилити основні аргументи. Але сам по собі нічого не важить. Важливо, з яких причин, передбачених умовами цієї програми, Ви будете просити для себе виняток. Це я стверджую як людина з Маріуполя, яка вже навіть у першоджерелі вивчила статтю 25, на підставі якої існує гуманітарна програма 😊
-
Добрий день, хтось подавався на гуманітарну програму, якщо перед приїздом в Канаду, мешкала в Польщі з листопада 2019року, приблизно три роки, але маю дім на неподконтрольній території. Чи отримували позитивне рішення? Дякую за відповідь.
-
Вони є в переліку обов'язкових документів на цю програму.
-
Ще на дитячі бенефіти є обов'язкова форма, в якій вказується дохід обох (маю на увазі подружжя) до приїзду в Канаду. Це якщо тимчасові резиденти.
-
Ви мати-одиначка чи офіційний батько в дитини є? Якщо Ви дивилися саму заявку, то там є конкретні питання: чи Ви одружені, чи Ви тут з чоловіком, чи цей чоловік є біологічним батьком дитини, на яку Ви заповнюєте заявку тощо. Бо єдиний опікун це лише коли офіційно батька немає (з різних причин). Якщо він є, то теоретично він має платити аліменти незалежно від того, де Ви з дитиною знаходитеся. Але ця інформація для того, щоб Ви не дивувалися, якщо раптом прийде запит про доходи батька дитини в Україні, наприклад. Мені такий запит не приходив. Тобто Ви просто відповідаєте на всі питання і додаєте документи, які вони вимагають. Якщо чогось бракуватиме, то в кабінеті буде запит.