PR CUAET
-
Писали багато разів. Для гуманітарної програми неважливо, де Ви жили до прибуття в Канаду і де знаходиться Ваш дім. Там він у Вас принаймні є, а в Канаді, якщо ще не купили, то нічого немає. Дім на непідконтрольний території може лише підсилити основні аргументи. Але сам по собі нічого не важить. Важливо, з яких причин, передбачених умовами цієї програми, Ви будете просити для себе виняток. Це я стверджую як людина з Маріуполя, яка вже навіть у першоджерелі вивчила статтю 25, на підставі якої існує гуманітарна програма 😊
-
Добрий день, хтось подавався на гуманітарну програму, якщо перед приїздом в Канаду, мешкала в Польщі з листопада 2019року, приблизно три роки, але маю дім на неподконтрольній території. Чи отримували позитивне рішення? Дякую за відповідь.
-
Вони є в переліку обов'язкових документів на цю програму.
-
Ще на дитячі бенефіти є обов'язкова форма, в якій вказується дохід обох (маю на увазі подружжя) до приїзду в Канаду. Це якщо тимчасові резиденти.
-
Ви мати-одиначка чи офіційний батько в дитини є? Якщо Ви дивилися саму заявку, то там є конкретні питання: чи Ви одружені, чи Ви тут з чоловіком, чи цей чоловік є біологічним батьком дитини, на яку Ви заповнюєте заявку тощо. Бо єдиний опікун це лише коли офіційно батька немає (з різних причин). Якщо він є, то теоретично він має платити аліменти незалежно від того, де Ви з дитиною знаходитеся. Але ця інформація для того, щоб Ви не дивувалися, якщо раптом прийде запит про доходи батька дитини в Україні, наприклад. Мені такий запит не приходив. Тобто Ви просто відповідаєте на всі питання і додаєте документи, які вони вимагають. Якщо чогось бракуватиме, то в кабінеті буде запит.
-
В аеропорту вам могли лише дати стаді перміт для школи. А для коледжів і універів не дають стаді перміт по CUAET. Для того, щоб ви отримали стаді перміт для навчання в університеті безпосередньо в аеропорту - вам потрібно було завчасно, ще до прильоту в Канаду, подати аплікацію на стаді перміт в IRCC. Тоді очікувати поки її затвердять і вам прийде лист в особистий кабінет, що стаді перміт погоджений. От тоді би офіцер в аеропорту відповідно до того листа видав вам стаді перміт в ваш коледж. А ви очевидно мали лише з собою лист про зарахування в коледж.
-
Не дають не через те, що вона знаходиться в Канаді, а через те, що великі черги. Рано чи пізно дадуть. Це таке саме як з ворк пермітом - хтось від лютого чекає і ще не отримав. А вчора читала, що писали люди, які лише в кінці липня подалися і вже на початку вересня отримали. Мої знайомі подавалися на стаді перміт в березні і отримали вже в травні. А аплікація моєї сестри застряла на 6 місяців. Так працює IRCC в Канаді і на них немає жодного впливу. Повний хаос, жодної закономірності і почерговості!
-
Так збір за виготовлення паспорту ми сплачували в консульстві, розбивали на 2 платежі, але це Едмонтон, як в інших консульствах я не знаю