PR CUAET
-
Це українців, які приїхали по CUAET не стосується. В нас особлива policy до 31.03.2025р.
-
Так - можете податися ще раз з кабінету GCkey після того як отримаєте лист про зарахування з універу.
-
Чи є в групі, хто може допомогти консультацією по Family Sponsorship (Cuaet), якщо один з родичів, що подається по цій програмі, тимчасово перебуває на гемодіалізі. Тимчасово - томущо стоїть на черзі в Україні на пересадку. Дякую.
-
Добрий день, а де брати довідки необхідні для паспорту. В Дії мій ідентифікаційний написано що зараз перевіряє податкова, і жодні витяги мені не доступні😢
-
В аеропорту офіцер сказав що дитячі візітори не втрачають нічого і діють до кінця вказаному в візіторі. Нічого робити нового не треба. Втрата чинності візітора стосується тільки дорослих, якщо у них візітор. Це по інформації на березень місяць, можливо зараз вже якісь зміни, але краще дізнаватись на місці.
-
Вітаю. Вибачаюсь, що питаю, в чаті 100500 разів напевно птсали, але я упустила цю інфу. У чоловіка новий паспорт, а віза в старому і закінчується в 2025, віза потрібна бо їзде у відрядження. Як податись на нову візу і куди подаватись в Торонто?
-
Вам для внутрішніх рейсів не потрібен паспорт, ми летіли з канадським ID, driver license. Тому спокійно можете летіти Збір ми оплачували в консульстві, це Едмонтон
-
Ворк перміт можна подовжити лише перебуваючи в Канаді
-
Да да как раз успеете продлить! Спасибо хоть есть такая практика продления! Для детей это вообще отличный вариант! Им что новый паспорт дают на 4 года, что продлевают на столько же!
-
Поняла спасибо) тогда все ок, у меня паспорт заканчивается в апреле 25го, удачно совпало
-
Доброго дня скажіть будь ласка, маю слот на виготовлення паспорта бо порваний повністю, їду потягом бо на літак я так розумію не пустять, коли мені платити збір до того як я прийду в консульство чи після і як це робити може хтось платив, чи там треба щось казати чи писати?
-
Я ловила в предыдущий вторник (не в прошлый, а в позапрошлый), когда в первый раз выкладывали по одному дню. А то раньше они выкладывали сразу на неделю. И Слот я ловила что б сделать себе паспорт. Он у меня до 26 года, но я хочу себе продлить вокр пермит ещё на 3 года. Потому что со старым паспортом это невозможно (срок действия закончится). Ребенку поеду продлевать паспорт в живой очереди
-
Начебто не потрібно. Ви заповнюєте форму з Вашими фінансовими показниками, там тільки Ви. Цього повинно бути достатньо.
-
Щиро дякую за вашу відповідь
-
В переліку документів просять урочисту присягу (форма imm0191), а не докази родинного зв'язку з канадійським резидентом чи громадянином. Якби просили докази у вигляді свідоцтв тощо, їх би одразу до переліку документів включили. Я б на вашому місці не переживала і йшла по інструкції, особливо якщо отримати свідоцтва з України займає тривалий час і ви можете не встигнути податися до дедлайну 22 жовтня. Зробили присягу - і досить. Подали заяву. Потім після подачі офіцер вже на пізнішому етапі може запросити докази родинних зв'язків, а може і не запросити. Але якщо ви хвилюєтеся через це, можете спокійно пробувати роздобути ті документи з України, поки ваша подана заявка вже стоїть у черзі на розгляд. Якщо ж не вдасться отримати ці документи, а офіцер запросить їх пізніше (ймовірність чого невелика), ви зможете принаймні написати йому листа-пояснення з переліком того, що було зроблено, і чому не вдалося отримати те і те. Наприклад, у нашого заявника немає власного свідоцтва про народження, яке вимагається в переліку (втрачене ще років у 16-17). А оскільки людина народжена більш ніж 75 років тому, відновлення свідоцтва про народження вимагало походів у архіви тощо (тобто процедура доволі складна). Ми написали гарного листа-пояснення про це все і замість свідоцтва доклали до заявки перші дві сторінки укр паспорту з перекладом, де вказане місце народження. Ніяких додаткових питань до нас з цього приводу не було. Ми вже отримали eligibility.