PR CUAET
-
Поняла спасибо) тогда все ок, у меня паспорт заканчивается в апреле 25го, удачно совпало
-
Доброго дня скажіть будь ласка, маю слот на виготовлення паспорта бо порваний повністю, їду потягом бо на літак я так розумію не пустять, коли мені платити збір до того як я прийду в консульство чи після і як це робити може хтось платив, чи там треба щось казати чи писати?
-
Я ловила в предыдущий вторник (не в прошлый, а в позапрошлый), когда в первый раз выкладывали по одному дню. А то раньше они выкладывали сразу на неделю. И Слот я ловила что б сделать себе паспорт. Он у меня до 26 года, но я хочу себе продлить вокр пермит ещё на 3 года. Потому что со старым паспортом это невозможно (срок действия закончится). Ребенку поеду продлевать паспорт в живой очереди
-
Начебто не потрібно. Ви заповнюєте форму з Вашими фінансовими показниками, там тільки Ви. Цього повинно бути достатньо.
-
Щиро дякую за вашу відповідь
-
В переліку документів просять урочисту присягу (форма imm0191), а не докази родинного зв'язку з канадійським резидентом чи громадянином. Якби просили докази у вигляді свідоцтв тощо, їх би одразу до переліку документів включили. Я б на вашому місці не переживала і йшла по інструкції, особливо якщо отримати свідоцтва з України займає тривалий час і ви можете не встигнути податися до дедлайну 22 жовтня. Зробили присягу - і досить. Подали заяву. Потім після подачі офіцер вже на пізнішому етапі може запросити докази родинних зв'язків, а може і не запросити. Але якщо ви хвилюєтеся через це, можете спокійно пробувати роздобути ті документи з України, поки ваша подана заявка вже стоїть у черзі на розгляд. Якщо ж не вдасться отримати ці документи, а офіцер запросить їх пізніше (ймовірність чого невелика), ви зможете принаймні написати йому листа-пояснення з переліком того, що було зроблено, і чому не вдалося отримати те і те. Наприклад, у нашого заявника немає власного свідоцтва про народження, яке вимагається в переліку (втрачене ще років у 16-17). А оскільки людина народжена більш ніж 75 років тому, відновлення свідоцтва про народження вимагало походів у архіви тощо (тобто процедура доволі складна). Ми написали гарного листа-пояснення про це все і замість свідоцтва доклали до заявки перші дві сторінки укр паспорту з перекладом, де вказане місце народження. Ніяких додаткових питань до нас з цього приводу не було. Ми вже отримали eligibility.
-
Печатью продлевается за 2 месяца до окончания действия паспорта.
-
Добрий день. Підкажіть дозапит на Military може на будь-якому етапі розгляду прийти? Чи є якісь етапи після яких вже не присилають його? Бо разом з AOR прийшли дозапити на певні документи. І знаючи як це все довго думаю що може і пояснювальну про Military їм дослати
-
О поздравляю! Вы во вторник ловили или рандомно зашли? Ещё вопрос, зачем ловят слоты если можно продлить паспорт печатью в живой очереди, т.е. в чем преимущество?
-
Як Вам написали в самій першій відповіді. По якій саме візі брат приїде до Канади не має значення, але він має фізично бути тут це щоб податися по першій категорії, або сюди має приїхати його дружина і тоді вона зможе податися по 2 категорії і брат піде як її депендант. Але хтось один обов’язково має прилетіти на момент подачі, а потім може повернутися в Україну на момент розгляду аплікації.
-
Під кажіть будь ласка, де ви взяли цю інформацію?