PR CUAET
-
Звичайно ви можете скористатися цією опцією. Але… По перше ніхто ті півтора року не чекає, зазвичай знаходяться варіанти змінити дату інтервʼю на ближчу дату (хто шукає той завжди знайде😉). По друге програма U4U була створена не для того щоб робити те що ви захотіли. Ви ж напевно не хочете відвідати друзів лише один раз. А схочете і надалі отримати візу… а після цього отримання звичайної туристичної візи буде для вас апріорі з позначкою «не скористався можливістю, то може хоче зараз… ну і все таке… То все припущення звичайно, але комусь везе, а комусь блокують всі шляхи… Тож раджу спершу зважити на скільки той ризик прийнятний перед тим як робити аплікацію на U4U. PS знайомі вже двічі робили спроби виїхати за програмою U4U, але так і не вдається… тож час очікування дуже мінливий
-
Ви жартуєте?
-
Пустять обовʼязково. Попросити можна в аеропорту новий, але навіть не знаю чи дають його повторно в аеропорту 🤷♀️
-
43 роки, одружений (дружина теж в Україні), батьки в Україні, не інвалід, фінансово незалежний. Мій ПР по економічній програмі.
-
Немає повної інформації від вас, щоб дати точну відповідь: - скільки років братові, - чи він одружений, - чи хтось із ваших батьків зараз перебуває в Канаді, - чи є у вашого брата інвалідність, через яку він залежить від батьків фінансово і не може забезпечити себе самостійно через фізичний або психічний стан
-
Федеральний етап. Не служив, закінчив університет, та через 3 місяці покинув Україну у 2015 році. Повертався тільки побачити родичів кілька разів. Чи потрібно додавати Приписне чи letter of explanation чи резерв+ при подачі на федеральний етап? Чи просто чекати якщо буде дозапит?
-
Дякую! Передивилась всі і останній автобус у всіх компаніях 6 pm. Мабудь вночі не їздять
-
Потрібна порада. Заповнюю заявку на федеральний рівень. Порівнюю зі збереженною заявкою “Application Summary” яку заповнював до приїзду по CUAET. Зрозумів що зробив помилку. Там питали ваші активності за останні 10 років, вказав роботу в США по work & travel у 2009 та 2010 роках. Зараз зрозумів що правильні роки потрібні були бути 2010 та 2011. Але мене зараз питають лише за останні 10 років. Чи варто мені щось вказати?
-
Федеральний етап. Дружина отримала новий паспорт та новий work permit з інформацію по новому паспорту. При подачі на федеральний рівень варто додати 1-2 сторінку нового паспортуд(все інші порожні) та скан всього старого паспорту, в тому числі фото візи?
-
Ebus , The Canada Bus , Rider Express та інші. Вже не памʼятаю
-
У мене був слот на 2 з копійками. Зайшла в 5:30. Добре, що на машині були