PR CUAET
-
Федеральний етап. Не служив, закінчив університет, та через 3 місяці покинув Україну у 2015 році. Повертався тільки побачити родичів кілька разів. Чи потрібно додавати Приписне чи letter of explanation чи резерв+ при подачі на федеральний етап? Чи просто чекати якщо буде дозапит?
-
Дякую! Передивилась всі і останній автобус у всіх компаніях 6 pm. Мабудь вночі не їздять
-
Потрібна порада. Заповнюю заявку на федеральний рівень. Порівнюю зі збереженною заявкою “Application Summary” яку заповнював до приїзду по CUAET. Зрозумів що зробив помилку. Там питали ваші активності за останні 10 років, вказав роботу в США по work & travel у 2009 та 2010 роках. Зараз зрозумів що правильні роки потрібні були бути 2010 та 2011. Але мене зараз питають лише за останні 10 років. Чи варто мені щось вказати?
-
Федеральний етап. Дружина отримала новий паспорт та новий work permit з інформацію по новому паспорту. При подачі на федеральний рівень варто додати 1-2 сторінку нового паспортуд(все інші порожні) та скан всього старого паспорту, в тому числі фото візи?
-
Ebus , The Canada Bus , Rider Express та інші. Вже не памʼятаю
-
У мене був слот на 2 з копійками. Зайшла в 5:30. Добре, що на машині були
-
Оооо, величезне дякую! Зараз буду шукати які! Я навіть про це не подумала😵💫
-
Якщо ви з Калгарі, там не тільки фліксбус їздить, але і багато інших фірм в пізно
-
Вітаю.В мене слот був на 14.30,і аж прийняли в 16.00год,тому вони до останнього клієнта,хто цей день мав запис.Тому би радила вам в готелі переночувати або хотя би після 18.00 години виїхати.Літак назад до БК аж мала на 22.15.Тому знала затримки полюбому будуть.
-
Де ви взяли цю інформацію? У вимогах чітко написано що люди які не в Канаді не можуть бути основним аплікантом. Якщо ви маєте на увазі Категорію 2, то для подачі потрібно щоб була дружина яка буде фізично у Канаді. З України неможливо по цій програмі податись
-
Дякую
-
Ні, не треба, там є різні форми для тих хто тут, і для тих хто фізично не в Канаді
-
Якщо ви набули ПР по програмі возʼєднання сімʼї для українців, то ні , не можете, а якщо по якійсь іншій програмі - федеральній, наприклад, тоді так, можете.