PR CUAET
-
Ebus , The Canada Bus , Rider Express та інші. Вже не памʼятаю
-
У мене був слот на 2 з копійками. Зайшла в 5:30. Добре, що на машині були
-
Оооо, величезне дякую! Зараз буду шукати які! Я навіть про це не подумала😵💫
-
Якщо ви з Калгарі, там не тільки фліксбус їздить, але і багато інших фірм в пізно
-
Вітаю.В мене слот був на 14.30,і аж прийняли в 16.00год,тому вони до останнього клієнта,хто цей день мав запис.Тому би радила вам в готелі переночувати або хотя би після 18.00 години виїхати.Літак назад до БК аж мала на 22.15.Тому знала затримки полюбому будуть.
-
Де ви взяли цю інформацію? У вимогах чітко написано що люди які не в Канаді не можуть бути основним аплікантом. Якщо ви маєте на увазі Категорію 2, то для подачі потрібно щоб була дружина яка буде фізично у Канаді. З України неможливо по цій програмі податись
-
Дякую
-
Ні, не треба, там є різні форми для тих хто тут, і для тих хто фізично не в Канаді
-
Якщо ви набули ПР по програмі возʼєднання сімʼї для українців, то ні , не можете, а якщо по якійсь іншій програмі - федеральній, наприклад, тоді так, можете.
-
А навіщо взагалі нотаріальне завірення? Ви ж писали про переклад , що не перекладають до 2016 року. Нотаріусу до бази даних немає різниці, він робить копію з оригіналу і завіряє її
-
В переліку документів таке є?