PR CUAET
-
Дякую
-
Ні, не треба, там є різні форми для тих хто тут, і для тих хто фізично не в Канаді
-
Якщо ви набули ПР по програмі возʼєднання сімʼї для українців, то ні , не можете, а якщо по якійсь іншій програмі - федеральній, наприклад, тоді так, можете.
-
А навіщо взагалі нотаріальне завірення? Ви ж писали про переклад , що не перекладають до 2016 року. Нотаріусу до бази даних немає різниці, він робить копію з оригіналу і завіряє її
-
В переліку документів таке є?
-
Зрозуміло, дякую 🤗
-
Тільки візітор рекорд і втрачає. По поверненні треба його (Visitor Record) робити знову. Хоча ми ще в 2023 році не знали цього і не поновлювали після повторного вʼїзду в Канаду, але на той час вже подалися на ПР.
-
Підкажіть будь ласка, не може розібратися 🙈. Чи можу я (з ПР 8 місяців), подати по програмі воззʼєднання сімʼї свого брата, який живе в Україні і не має ні візи, ні перміту, який нe був в Канаді. Чи треба щоб він був вже в Канаді за програмою CUAET?
-
Добре. Дякую. Їх запит на медицину з 13.08-13.09. Мені чекати новий чи робити тепер по цьому листу? Я чекала, що якщо не підійде стара медицина, буде ще один запит. Але нічого не має.. чоловік в Україні пройшов медицину.
-
Якщо приходить запит на мед екзамен, рекомендують його робити. Попередній результат є в системі, але вони іноді відправляють на повторний не дивлячись на цю тимчасову політику.
-
Добрий вечір. Був запит на мед екз., відправила старий з поясненням через веб форму, отримала повідомлення що получили і додали до справи. Цілий місяць не було ніяких змін і оновлень. Сьогодні статус в GCKay оновився: ми не отримали результати вашого мед екз, дивіться запит на мед екз нижче. Запит на мед був 13.08, відправила 15.08, отримали 16.08. Зараз вже він прострочений, щоб проходити. Відправила ще раз у веб форму свої мед екзамени. Чого чекати і що треба робити тепер? Дякую
-
Так
-
Підкажіть в нас Ворк перміти дійсні до вересня 26 року чи можна буде в лютому 2025 р подати на продовження? паспорти дозволяють.