PR CUAET
-
Спасибо, попробую! Я буду ехать 30 сентября в понедельник
-
Ну как вариант, сразу же разведайте обстановку - на сколько задержка Предупредите девушек там в приемной Если сильно задерживают, может с вами согласятся поменяться, те у кого слот раньше Из моего опыта, те кто летел, возвращались поздно вечером или утром след дня На какое число у вас Слот ? Мне нужно будет ехать забирать паспорт Я могу взять пассажира
-
К сожалению нет. Последний автобус на 5.30 из Эдмонтона в Калгари+ мне бы желательно до ночи домой добраться, потому что ребенок ещё дома🤦🏼♀️
-
підкажіть як додати особисті фото до заявки ? Скільки їх приблизно має бути? Кожну підписали. Хто на фото і дату на зворотній стороні. Просто як то все оформити не зовсім зрозуміло
-
Підскажіть будьласка: Батьки у обох ворк перміти до 2027, діти закінч.візітор 2025, плануємо нові паспорти, звісно і подаватись на нову візитор, це буде так само як дорослим платно?, подача на візитор і вклейка нової візи? Строки є якісь до 31.03.2025?
-
Всем привет! Словила Слот в Эдмонтоне на 3pm. Но мне рассказали, что обычно все во время не заходят, и опоздание где-то 2 часа вызывают на подачу документов. Скажите пожалуйста, так и есть? А то я распереживалась, что не успею до закрытия консульства+ у меня ещё и обратный автобус на 5.30😭
-
ХЕ це тимчасовий, вас взагалі не мали пропустити
-
По різному, і за три тижні дають і три місяці деякі чекають… Ми чекали 2 місяці.
-
В онлайн банкінгу своєму подивіться в розділах типу Manage card
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка. Така ось ситуація: подалася ще у квітні на зняття обмежень з ворк перміту. Днями прийшов лист про необхідність сплатити 255 Дол. Чи можна це зробити онлайн та де саме це шукати. Обшукала вже все на їхньому сайті та щось не бачу такої функції. Дякую за щирі відповіді. Гарного вечора.
-
Можливо, сума оплати більша за суму установленого максимального ліміту на картці?