PR CUAET
-
По різному, і за три тижні дають і три місяці деякі чекають… Ми чекали 2 місяці.
-
В онлайн банкінгу своєму подивіться в розділах типу Manage card
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка. Така ось ситуація: подалася ще у квітні на зняття обмежень з ворк перміту. Днями прийшов лист про необхідність сплатити 255 Дол. Чи можна це зробити онлайн та де саме це шукати. Обшукала вже все на їхньому сайті та щось не бачу такої функції. Дякую за щирі відповіді. Гарного вечора.
-
Можливо, сума оплати більша за суму установленого максимального ліміту на картці?
-
Будь ласка підкажіть хтось, чому не можу оплатити за подачу заявки. Все для вибрав, ввів дані картки, підтвердив і написало - Transaction not approved - Transaction refusée Чому так?, можливо те що вихідний день? Боюся що гроші зніме з карти і десь зависнуть незрозуміло де. Будь ласка допоможіть.
-
Вопроса у меня нет, уже все равно ничего не успею сделать. Но для статистики и просто от желания поделиться, расскажу. Приехала в Канаду в конце марта 2024, уже имея письма о принятии в колледж и гранте с полным покрытием. На границе попросила стади пермит по CUAET — не дали. Сказали, подавайся изнутри Канады, времени полно! Пока сдала мед экзамен, разобралась, что как работает — подалась 3-го мая. Тогда посчитало приблизительное время обработки 8 недель. Я жду уже 19. Последнее и единственное обновление от 21 июня: проверили мед экзамен. Биометрию до въезда не сдавала, была несовершеннолетней. Для пермита тоже не запросило — по крайней мере пока. Трижды заполняла веб форму-просьбу об обновлении, кризис форму, дважды отправляли запрос от MP, звонила в колл центр, ездила в Торонто просить пермит в CBSA. Ничего не помогло, ни одного апдейта в профиле. Учёба началась 3 сентября без меня. В общежитие, которое я уже оплатила, без пермита тоже не пускают. В этот понедельник последний день регистрации. И хотя во всех своих просьбах я чётко называла дедлайн, конечно, я очень вряд ли внезапно получу одобрение пермита. Грантов на следующий год не планируется. Как выпрашивать перенести уже имеющийся на следующий набор, пока не представляю. Вот так вот я приехала учиться, а в итоге сижу одна в чужой стране у разбитого корыта. IRCС сначала сами установают примерные сроки, а потом с крахом их не выполняют.
-
Вітаю! Ні не треба. Достатньо тільки вашої заявки.
-
Міжнародні перекази у додатку Вашого банку. Відправляє у валюті отримувача, або обираєте валюту.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, щодо GST/HST credit. Коли я подавалася на дитячі, то заповнила форму rc66sch-fill-24e Status in Canada. Мені нарахували кредит, але питання ось у чому. Ми з чоловіком подавали сімейну декларацію. У формі я вказувала дохід за 2 попередні роки і свій, і чоловіка. Чи треба мені таку ж форму rc66sch-fill-24e Status in Canada заповнити в аккаунті чоловіка? Чи достатньо тієї форми, що є в моєму аккаунті, але з даними нас обох? Тобто чи треба мені дублювати цю форму в аккаунті чоловіка? Дякую.
-
Добрий день, може хтось відправлял гроші з Канади в Европу? Потрібно відправити з канадського банку американський долар з валютного рахунку(США) які є варіанти? Wire transfer не працює
-
Як нам відповіли в службі CSAI місто Монреаль 31 березня 25 року це є остання дата для подання документів на продовження WP якщо ваш старий закінчується ( від 6 міс). Термін розгляду на новий від 4 до 6 міс. RAMQ( страхування) продовжують лише дітям до 18 років. Всі інші мігранти, не тільки українці а в кого є WP - RAMQ не продовжують. Треба мати страховку від праці або платну.
-
90 днів після відмови?
-
Не переживайте. Моїй дитині відмова прийшла,але вони дають 90 днів на відновлення статусу. Але в мене була проблема,паспорт новий,ще не доїхав. А якщо з паспортом все ок,то почекайте,дадуть. А дитина має право ходити до школи. Можете їм надати лист від IRCC,де зазначено,що справа на розгляді.
-
Хочу поділитись своїм Досвідом Мені здається, я знайшов Лайфхак як отримати WES швидко розказую свою ситуацію Кому лінь читати Короткий лайфхак в низу ⬇️ WES отримав мої документи в червні 2024 . Я чекав 30 бізнес днів в надії отримати і не турбував їх, термін пройшов я подзвонив , мені любязно сказали шо все ок , ми апдейтнули заявку все ок жди. час ішов і язвонив раз в три дні , все те саме відповідь шаблонна . Далі звоню і кажу що в мене є дедлайн і мені треба документи точно до нього, дедлайн вказав Жовтень 15, 2024. час йшов і мене злило шо всім всерівно , звонив ще раз і сказав що перебрав документи і вияснив що деякі документи спливають по свому терміну і мій дедлайн здвигається до 6 вересня . Мені відповіли все ок не передивай , але було крайнє сильне враження що не ок все. Далі я звоню за 5 днів до 6 вересня , повторюю все те саме показуючи свою європейську занепокоєність , і прошу поспілкуватись з супервайзером, вони спочатку сказали що вже переглядає мою справу супервайзер чекайте , після декількох хвилин очікувань мені відповіли все ок супер вайзер все переглянув все ок , але відчуття шо не ок не покидало , і я наполягав на спілкуванні з супер вайзером , і тільки тоді мене перевели до нього , я приняв стратегію спілкування в супер найс манері і дуже найс попросив його що мені дійсно треба вес бо багато чого від нього звлежить в цей час , максимально найс попросив , бо нагрубити можна завжди , вибрав тактику спочатку по хорошому . Він сказав що прикладе зусиль щоб все вийшло і сказав чекати . І о бінго ! 5 вересня WES був готовий . лайф хак⬇️ Після приняття весом ваших доків звонити в вес (800) 361-6106 В супер найс манері спочатку пояснити все оператору , потім просити зєднання з супервайзером і пояснювати свою ситуацію про дедлайн , і що дуже треба але дайте їм хоч тиждень чи два типу від того часу коли вони отримали докі , теж треба бути людиною в них роботи теж багато і якшо ви зможете придумати гарну ситуацію про дедлайн закінчується паспорт чи мовний тест чи ще якісь докі , то вони я думаю мають піти на зустріч В мому випадку це спрацювало Бажаю всім швидко отримати свої документи !!!!