PR CUAET
-
Хочу поділитись своїм Досвідом Мені здається, я знайшов Лайфхак як отримати WES швидко розказую свою ситуацію Кому лінь читати Короткий лайфхак в низу ⬇️ WES отримав мої документи в червні 2024 . Я чекав 30 бізнес днів в надії отримати і не турбував їх, термін пройшов я подзвонив , мені любязно сказали шо все ок , ми апдейтнули заявку все ок жди. час ішов і язвонив раз в три дні , все те саме відповідь шаблонна . Далі звоню і кажу що в мене є дедлайн і мені треба документи точно до нього, дедлайн вказав Жовтень 15, 2024. час йшов і мене злило шо всім всерівно , звонив ще раз і сказав що перебрав документи і вияснив що деякі документи спливають по свому терміну і мій дедлайн здвигається до 6 вересня . Мені відповіли все ок не передивай , але було крайнє сильне враження що не ок все. Далі я звоню за 5 днів до 6 вересня , повторюю все те саме показуючи свою європейську занепокоєність , і прошу поспілкуватись з супервайзером, вони спочатку сказали що вже переглядає мою справу супервайзер чекайте , після декількох хвилин очікувань мені відповіли все ок супер вайзер все переглянув все ок , але відчуття шо не ок не покидало , і я наполягав на спілкуванні з супер вайзером , і тільки тоді мене перевели до нього , я приняв стратегію спілкування в супер найс манері і дуже найс попросив його що мені дійсно треба вес бо багато чого від нього звлежить в цей час , максимально найс попросив , бо нагрубити можна завжди , вибрав тактику спочатку по хорошому . Він сказав що прикладе зусиль щоб все вийшло і сказав чекати . І о бінго ! 5 вересня WES був готовий . лайф хак⬇️ Після приняття весом ваших доків звонити в вес (800) 361-6106 В супер найс манері спочатку пояснити все оператору , потім просити зєднання з супервайзером і пояснювати свою ситуацію про дедлайн , і що дуже треба але дайте їм хоч тиждень чи два типу від того часу коли вони отримали докі , теж треба бути людиною в них роботи теж багато і якшо ви зможете придумати гарну ситуацію про дедлайн закінчується паспорт чи мовний тест чи ще якісь докі , то вони я думаю мають піти на зустріч В мому випадку це спрацювало Бажаю всім швидко отримати свої документи !!!!
-
Пожалуйста,удачи Вам
-
Спасибо за ответ)
-
Подавалась только на снятие ограничений,WP и так на 2,5 года действителен и вот со снятием ограничений ещё добавили 6 месяцев к ворк пермиту
-
Дякую за відповідь Бо в мене вже істерика, не знаю що робити
-
Вы снимали ограничения или подавались на продление?
-
2 місяця чекала з травня по липень і подовжили мені ворк перміт на півроку
-
вы из канады подавались? если так, то обычно визу на срок действия wp делают. если у вас вп условно 3 года, то можете попробовать написать письмо через вебформу и попросить пересмотреть решение, чтобы визу дали на срок wp, тк у вас планируются частные командировки и тд. если откажут в пересмотре, подадитесь потом заново, на новую визу и прикрепите wp
-
Дякую
-
Добрий вечір Ми 17.03.2024 року подали заявку на продовження visitor record дитині після виготовлення нового паспорта. На початку травня здали біометрію. З того часу тишина. Попередній visitor record закінчився в липні. Вже майже два місяці син без офіційного статусу. Чи може він навчатися в школі і чи не вплине це в подальшому на PR? Може хтось знає, що робити в такій ситуації? Чи це нормально і я просто панікую… Буду вдячна за відповідь 🙏
-
биометрию он может сдать, где угодно по всему миру. место сдачи биометрии не влияет, в каком офисе анкету будут рассмаривать. на место рассмотрение влияет адрес, который указан, как адрес проживания. в анкете надо указывать адрес, где фактически находится человек, когда он подает анкету
-
Дуже вдячна
-
Доброго дня цікавить питання. Якщо подаватись на PR по воз'єднання сім'ї чи є термін на заповнення документів від початку (до прикладу першу форму почала заповнювати в липні) дякую.