PR CUAET
-
биометрию он может сдать, где угодно по всему миру. место сдачи биометрии не влияет, в каком офисе анкету будут рассмаривать. на место рассмотрение влияет адрес, который указан, как адрес проживания. в анкете надо указывать адрес, где фактически находится человек, когда он подает анкету
-
Дуже вдячна
-
Доброго дня цікавить питання. Якщо подаватись на PR по воз'єднання сім'ї чи є термін на заповнення документів від початку (до прикладу першу форму почала заповнювати в липні) дякую.
-
прочитайте и подумайте, что там написано. там написано вы, т.е. ваша мама, тк она главный заявитель, должны заполнить эту (т.е. форму 5406) на себя (т.е. мама заполняет эту форму), еще раз ЗАПОЛНЯЕТ, т.е. открывает и заполняет, а далее 'и заполняет ЗА тех, кто старше 18 лет и не пр (т.е. кто прендует на пр вместе с ней в анкете). т.к она в анкете одна, то мама открывает форму и ЗАПОЛНЯЕТ на себя. там не указано, что В ЭТОЙ ФОРМЕ НЕ УЗАЗЫВАТЬ тех, кто с пр
-
Підскажіть будь ласка, як отримати довідку про несудимість з Посольства в Едмонтоні для чоловіка? Які саме документи відправляли по пошті? П.с.чоловік оновив Резерв+ Бачу на сайті пише тільки анкету, копію паспорта і оплата 40 дол.але якщо це стосується чоловіка тоді які ще долаткові документи потрібно відправити? З Резкрв+ потірбно щось відправляти?
-
лукавите. вы начали именно с того, 'не верно' про мой комментарий о штампе бюро переводов без нотариуса. а потом уже ушли в сторону своего опыта, что у вас просили новые переводы. при этом так и не уточнили, как писала Anya Kiwi, в чем именно была проблема и что именно требовалось нотаризировать t.me/prcuaet/1783/305826
-
Це переклад цієї фрази
-
Так в інструкції написано, що треба вказувати тільки тих членів родини 18 років і старше, які НЕ МАЮТЬ громадянства Канади/ PR статуса... От томуі виникло питання...
-
Я маму спонсорую одну тільки, ніхто більше не претендує на PR через цю програму, сестра зі своєю сім'єю вже подалися на PR по іншій програмі. А я вже отримала PR. То все рівно нас треба вказувати в цій формі 5406?...
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.