PR CUAET
-
вітаю, в мене таке питання може хто стикався. треба поїхати до сша наступного року на пару тижнів та повернутися в канаду, в сша намірів залишатися немає. але подаватись на тур візу зараз та чекати півтора роки на співбесіду не варіант, тим паче через півтора роки я вже можу податись на громадянство канади та ця тур віза буде непотрібною. розглядаю варіант податись на u4u, та вказати що не планую залишатися в сша, маю канадійский пр та треба просто з’їздити до друзів. чи були в когось такі кейси подачі на u4u? дякую
-
Дякую! Останнє питання, чи великі черги в консульстві? Розумію що кожний день по різному, але хоча чого очікувати
-
Дякую! Доки зібрала. Паспорт продовжується на 5 років?
-
Вибачте, я мабуть не зрозуміла напрямок перекладу. Якщо Ви перекладаєте на українську для використання в Україні в державних органах, то це має бути нотаріально засвідчений переклад, і тоді так, апостиль теж треба перекладати, бо саме апостиль підтверджує справжність свідоцтва.
-
Апостиль якою мовою? Якщо англійською - то ні. Але якщо прізвища, печатки українською, то так.
-
Можу сказати тільки за провінцію Альберта, тому що маю підтвердження від Міністерства юстиції Альберти і Консульства України в Едмонтоні. Потрібно виконати переклад свідоцтва з двох сторін без апостилю. Завірити переклад у нотаріуса, тобто потрібен підпис офіційної особи. Потім сам переклад надіслати на апостилювання. В Консульство надсилати потрібно свідоцтво з апостилем, і переклад з апостилем.
-
Може і іспанська є?
-
Друг може до мене звернутися я обрахую, в декларації багато показників що можуть вплинути,з тим ж отриманими доходами для різних людей це може бути по різному.
-
Employment Insurance benefits оподатковується, ви отримаєте Tslip за 2024 . Чи буде у вас доплата то треба дивитися на вашу загальну декларацію.
-
Дуже дякую!