PR CUAET
-
Все має бути англійською і диплом і додаток
-
Зачекаємо відповідь Остапа, але в ідеалі знайти таку ж роботу. З тим же NOC і повідомити IRCC
-
це приклади з СRA , але мені здається влучні до вашого запитання
-
Добрий день, всім. Підкажіть, будь ласка що потрібно мати з собою, щоб забрати в консульстві паспорт(другий)? Дитині сімнадцять років. Дякую
-
Вибір ваш Ми не ризикували в ідентичній ситуації (бали були інші, проте чоловік збив бал трохи)
-
На пальцях ви слідкуєте за вашими продажами: більше 30 тис , коли? Якщо за перший місяць , реєструємось. Якщо 30 тис за 2 міс нарахували реєструємось, якщо за 2, 3 квартали також .. і якщо ви на порозі 4 календарного кварталу і у вас вже більше 30 тис ..то подаємо на реєстрацію також. Якщо за 4 календарних місяців менше 30 тис ви маленький supplier не підлягаєте реєстрації .
-
-
Ви можете також додати інформацію про свою пенсію і допомогу що отримуєте, а також написати, що живете з сином, який вас частково утримує. По цій програмі взагалі немає ніяких фінансових вимог, тому на мою думку, не має бути проблем.
-
Я можу Вам лиш сказати, що для своєї мами ми будемо брати виписку з її банку де вона отримує українську пенсію та писати LOE що тут вона живе з родиною сина і той її утримує.
-
Мені прислали СМС з консульства про цей 3-й паспорт, зараз займаємося пошуком відповіді на це питання.
-
Всем привет. Для статистики, делюсь. Я подала заявку на продление ворк пермит в середине июля. Сегодня пришло письмо 13 сентября одобрили мою заявку и продлили ворк пермит еще на 3 года до сентября 27г. Я работаю в офисе, был временный контракт на 3 месяца, потом продлили еще на 3 до 25 сентября и на днях его продлили еще на 8 месяцев. Я очень рада! 🎉🎉🎉🥳
-
Бо я робила рік і міс тому, а рентген взагалі робила в лютому-року ще не пройшло
-
А скільки часу дійсний мед екзамен?