PR CUAET
-
на основании старого вп продолжат только до даты вп. visitor record могут продлить на 6 мес без привязки к вашему вп. либо вы можете подать на вп, получить письмо о том, что у вас maintained status еще на 6 мес и использовать это основание для продление детского vr можно продлевать vr на основании cuaet, если вы вьехали до 31.03.2024.
-
Доброго ранку, Наталіє Вам потрібно заповнити форму travel.gc.ca/travelling/children/consent-letter І підписати у нотаріуса Контакти дуже хорошого нотаріуса в Калгарі, звати Адам. Правда, він - поляк, розмовляє англійською Polimark (403) 243-7333 g.co/kgs/57Xypy
-
Скажіть, будь ласка, військово-облікові документи обовʼязкові для медогляду в Києві? Дякую
-
А ще питання мій work permit та visitor record дитини закінчується одночасно, то як правильно подавати на продовження visitor record, якщо його видають на основі мого work permit? Я тільки подала на новий, але ж терміни і на на перебування і у дитини закінчується. Чи подовжать на основі мого старого, який закінчується в квітні 2025? Дякую
-
Доброго дня! На жаль в іншій гілці мені не відповіли, можливо тут хтось знає відповідь. Заповнюю візітор рекорд на дитину. При вʼїзді до Канади на той час не мав власного паспорту, вклеювала його фото до мого, а також і його візу. Ну і звісно візітор рекорд був виданий на основі мого паспорту. Чи потрібно писати LOE та пояснювати це?
-
В сентябре 2023
-
це означає протягом 4 календарних кварталів в купі 30 тис тоді реєструємся