PR CUAET
-
Ну це -100. І можуть забанити з Манітобської програми. Але це не федеральний місреп
-
с какой целью вы хотите это обьяснять?
-
Добрый день, у нас тоже так, мы писали LOE. Но еще нет результата, аппликация в процессе.
-
Скажіть, будь ласка, військово-облікові документи обовʼязкові для медогляду в Києві? Дякую
-
А ще питання мій work permit та visitor record дитини закінчується одночасно, то як правильно подавати на продовження visitor record, якщо його видають на основі мого work permit? Я тільки подала на новий, але ж терміни і на на перебування і у дитини закінчується. Чи подовжать на основі мого старого, який закінчується в квітні 2025? Дякую
-
Доброго дня! На жаль в іншій гілці мені не відповіли, можливо тут хтось знає відповідь. Заповнюю візітор рекорд на дитину. При вʼїзді до Канади на той час не мав власного паспорту, вклеювала його фото до мого, а також і його візу. Ну і звісно візітор рекорд був виданий на основі мого паспорту. Чи потрібно писати LOE та пояснювати це?
-
Як і всі програми з оферами це зараз такий самий кіт в мішку як мінімум до середини осені
-
Це не чутки але там до вже вузькоспеціалізовані вимоги
-
Тут більше залежить який тип роботи і що водите. Ліцензія не у всіх випадках повинна бути на 1ший клас
-
Податися можете з Альберта але повинні показати що маєте намір і бажання переїхати в Онтарію. Ну і відповідно переїхати потрібно буде хоча б після отримання номінації.
-
Всі НОК які підходять під програму вибирають одночасно. Тому конкретний НОК не має значення, головне щоб він входив в цю програму і щоб реально могли набрати 34+ балів (тому тільки за межами ГТА)
-
В сентябре 2023
-
це означає протягом 4 календарних кварталів в купі 30 тис тоді реєструємся
-
Дякую велике!
-
Дякую
-
Або можливо ви просто на щось не то подалися
-
Така процедура коли подаєтеся ззамеж Канади Тоді вклеюють візу, і з цією візою при в'їзді в Канаду видають дозвіл на навчання
-
Якщо хочете поговорити, я по дзвінку іду по схемі 1-2-0 Разу з 5го зазвичай додзвонююся
-
Ну ось що Гугл каже 🫣 Не знаю правда чи ні
-
AIP когда?
12 Jan 2024, 17:45
Post 262532 of 391679
about a minute ago