PR CUAET
-
Доброго дня можливо хтось знає який термін очікування візи в Мадриді
-
🌑Фільм «Конотопська Відьма» починає прокат в Канаді! 💠Фільм жахів «Конотопська відьма» відправить вас у світ містики та помсти. Втрачена любов, забуті сили та непереможне бажання відплати. Відьма Олена, пробуджена від люті, націлена на тих, хто забрав її коханого. 🎬 Покази в Канаді: 📍 Калгарі — 14 вересня 📍 Торонто — 15 і 17 вересня 📍 Ванкувер — 18 вересня 📍 Гамільтон — 20 вересня Список міст буде поповнюватись, слідкуйте за новинами. Фільм українською з англійськими субтитрами. 🎟️ Квитки вже доступні на Eventbrite та касах театрів! [Посилання в біо] ⚠️ Фільм 18+ — 🌑 The film “Witch of Konotop” begins its theatrical run in Canada! 💠The horror film «The Witch of Konotop» will take you on a journey of mysticism and revenge. Lost love, forgotten powers, and an unstoppable desire for vengeance. Witch Olena, awakened by fury, is set on destroying those who took her beloved. 🎬 Screenings in Canada: 📍 Calgary — September 14 📍 Toronto — September 15 & 17 📍 Vancouver — September 18 📍 Hamilton — September 20 The list of cities will be updated, stay tuned for more updates. The film is in Ukrainian with English subtitles. 🎟️ Tickets available now on Eventbrite and in theatres! [Links in bio] ⚠️ 18+ film #filmhive
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста ребёнку 14 лет, есть визитор рекорд ещё на год и стади пермит до мая 2025 , что- то из этого продлевать или можно подать ему на ворк пермит ? Или на ворк пермит он не соответствует требованиям, что-то я запуталась что делать? Биометрию я так понимаю надо на любой вид документа сдавать?!))
-
Так в мене не має українського номеру мобільного оператора мені вище під сказали і я замовила відео звʼязок і мені назвали код . Всім дякую що поділилися інформацію
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁Змінилися вікові обмеження для здачі біометричних даних для Канади Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/reel/C_5ouXdpBSG/?igsh=MWh2NnM4aWRpZHZmdQ== 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁Змінилися вікові обмеження для здачі біометричних даних для Канади Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/reel/C_5ouXdpBSG/?igsh=MWh2NnM4aWRpZHZmdQ== 🍁🍁🍁
-
-
-
-
-
-
Ясно, то есть нет смысла его и получать? А можно потом просто податься на другой, а на этот забить?