PR CUAET
-
Такої вимоги немає, дозвіл батька на виготовлення дитячого паспорта не потрібен
-
У меня одной сайт не работает?
-
Доброго дня, спільното! Хто подавав документи на паспорт для дитини підкажіть чи потрібен нотаріально завірений дозвіл від другого із батьків? Робили паспорт дитині яка на той момент була у Європі з батьком два роки тому, я мала давати нотаріально завірену згоду. Наразі не можу знайти цієї вимоги. Підкажіть будь ласка!
-
Вчера получила ответ от IRCC, что они подтверждают, что мамина заявка была принята и ничего страшного, что мы не получили автоматическое письмо о submitted. Сказали ждите, в порядке очереди вас будут рассматривать. Подавалась 22.12.2023
-
Погано вам порадили або можливо ви щось не так зрозуміли. Доя університету - обов’язково треба мати лист про зарахування. Так - чекають по пів року - вище купа таких випадків. От і моя сестра в березні подалася - чекаємо вже 6 місяців і тиша. Це такі реалії Канади, на жаль…
-
Ну не знаю, у цій же ж гілці нам радили податися на стаді перміт як по CUAET, ми й подалися в березні щоб уже він був на момент вступу. Тим більше їх розглядають по півроку і більше…
-
Подаватися на стаді перміт в уніаерситет можна лише тоді коли ви маєте лист від універу про зарахування. В самому стаді перміт у нас вказано назву університету і спеціальність. Просто так на стаді перміт можна подаватися лише до школи.
-
Яка сума і де ви находитись?
-
Ну нашій доньці видали воркер візу, потім ворк перміт при вʼїзді, і потім ми подалися на стаді перміт у березні 24, писали що збираємося вступати до універу
-
Тоді незрозуміло на який стаді перміт ви подавалися? Ми в університет. А ви куди - до школи?
-
Що ви маєте на увазі воркер віза? Моїй дитині ще в 2023р при в’їзді видали ворк перміт в аеропорту, бо якраз на той момент виповнилося 17років. Ми подавалися на початку війни на візу по CUAET і отримали до кінця дів пампорту - тоді всім так лавали. Оскільки паспорти ще дійсні з діючими візами - то на нові візи ще не подавалися.
-
Ясно. Ну і вас стаді перміт на три роки дали? Чи до кінця навчання? Бо ми іще нікуди не вступили, тільки от будемо подаватися… щось усе так заплутано.
-
Дуже дивно. Ні - нам прийшов лист, де писало що погоджено стаді перміт і вказано чіткі дати. І дальше писало, що рішення про видачу стаді перміту буде приймати офіцер при в’їзді в Канаду.
-
А у нас не вказані, і лист якийсь незрозумілий… типу для остаточного погодження пришліть оригінал паспорту, все. В одному місці заявка апрувд, в іншому її статус сабміттід. Ну а на воркер візу ви не подавалися часом?
-
Я теж робила так, як вам написала дівчина, просто скануєш з двох сторі і підписуєш і все. Підпис Ваш, якщо я не помиляюся. Від фотографа лише штамп.
-
Точнісінько ті ж терміни, що були вказані в листі з погодженим стаді пермітом. Ні дня більше…