PR CUAET
-
Ймовірно не так відповіли на питання - тому так написали. Ми два роки тому зробили аналогічну помилку. Зверталися в крізіс форм, звонили в контакт центр - у всіх відповідях посилали в point of entry. Іздили в Торонто в аеропорт - звісно нас не пустили всередину. Замкнуте коло і все. Сказали подавати нову заявку через Gkey. Оскільки треба було терміново - то дитина полетіла в Варшаву і назад - отримала в аеропорті при в’їзді. Я чула, що є ще варіант поіхати на американсько-канадський кордон і отримати там. Але як це детально від відбувається - не знаю. Однозначно, що вони вам не пришлють паперовий варіант. Ми з ними процесуватися цілий місяць і відповідь була одна - point of entry і крапка!!!
-
Мені якраз на Gkey написало, що якщо стаді перміт, то тільки через ircc портал. І що тепер робити? Виїжджати? І навіщо їй студентська віза, у неї воркер віза є, якраз хотіли подати на продовження…
-
Якщо є запит на паспорт - це означає, що хочуть вклеїти студентську візу. Ймовірно ви подалися як такі, що знаходяться за межами Канади. Тепер вам паперовий варіант можуть видати лише в point of entry - при в’їзді в Канаду. Ви з якого кабінету подавалися на стаді перміт - можливо з того, що і на візу по CUAET? Чи створювали інший через Gkey?
-
Це одне й те саме. Треба оплатити 255 доларів.
-
Добрый день, а в какой инструкции указано что можно продлить вп если ему еще около года? И можно уточнить, при оформление заявки на продление добавляется письмо сопроводительное для офицера с объяснением что есть новый паспорт и хотелось бы новый вп? Так же подскажите, если на руках новый вп то потом как подавать на визу для нового паспорта? И куда отправлять потом для вклейки? Это тоже платно?
-
Написали
-
Написали вам
-
Дякую) завжди раді допомогти !
-
Потрібно дзвонити в консульство і питати.Чи продовжують дітям теж?Я теж знайшла цю інформацію,є хоч якась надія.
-
Доброго дня, ми можемо допомогти взяти таку довідку
-
Це стосується лише Visitor Record. При поверненні потрібно поновлювати його.
-
Зараз спробую
-
Дякую
-
Але там коли реєструється то навіть немає в списку моно банку можливо я щось не правильно роблю
-
Дякую
-
Доброго вечора чи вам дали реальні поради якщо не має дії і картки банків України як зареєструватися напишіть мені в приватні дякую