PR CUAET
-
Зараз спробую
-
Дякую
-
Знайшла відповідь тут у серпні, сказали він під Універсал банк йде (лого моно)
-
Але там коли реєструється то навіть немає в списку моно банку можливо я щось не правильно роблю
-
Дякую
-
Бачила тут пораду раніше що монобанк дозволяє реєструвати акаунт навіть з канадським номером.
-
Доброго вечора чи вам дали реальні поради якщо не має дії і картки банків України як зареєструватися напишіть мені в приватні дякую
-
Вибачте що довго не відповідав🫣 тобто це якщо заробляєш в місяць більше 3х тис, вже реєструвати gst?😳 чи я не правильно зрозумів?
-
Чому не можуть? Що шлюб не може бути укладений після 2016 чи діти нівкого не родилися після? Шлюбів і розлучень теж не було? Померти хтось з родини теж міг після… Якась маячня. Знайдіть іншого перекладача
-
Я работаю с Маргаритой , видео с ее аккаунт, вот у неё есть апрувы за январь, мы с ней болтали пару дней назад
-
Самі прості, накшталт свідоцтва про народження, шлюб тощо. Звісно, що всі вони не можуть бути пізніше 2016р
-
Дякую 🙏
-
Для отримання готового паспорту слот не потрібен.
-
t.me/prcuaet/55035/299020
-
Дякую вам!! То вже ж надія що все вийде
-
Внизу на сайті є графік видачі.
-
Дякую за інформацію!
-
Безпосередньо при мені в Едмонтоні продовжували паспорти на 4 роки. Це було в серпні цього року)
-
Доброї ночі, підкажіть будь ласка, в які дні видача паспорту в Торонто і чи потрібен слот коли отримуємо? Шукаю на сайті дні та час, мене виводить що треба слот.
-
Мені у 22 році продовжили паспорт на 5 років від дати закінчення паспорту, що по факту було +4 роки (але то було у Румунії)
12 Jan 2024, 17:45
262643/474624
4 minutes ago