PR CUAET
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦🇺🇦CUAET open policy станом на вересень 2024: Нові можливості та підтримка для українців у Канаді: Що нового? Кому? Допоки? Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_4mLqms2Q6/?igsh=MWM4NnpwOWpobThqMQ== 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦🇺🇦CUAET open policy станом на вересень 2024: Нові можливості та підтримка для українців у Канаді: Що нового? Кому? Допоки? Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_4mLqms2Q6/?igsh=MWM4NnpwOWpobThqMQ== 🍁🍁🍁
-
-
Особисто я це назавжди запам'ятаю бо це було легендарно 😄 моя повага таким друзям)
-
Доброго вечора. Чи є в когось номер гарячої лінії?
-
1. Кожен 1-й і 3-й вівторок місяця заходите на сайт о 18:00 по часу того консульства в якому хочете зловити слот. Але краще заходити трохи раніше щоб встигнути авторизуватись. 1.1 В Едмонтоні слоти непередбачувані - їх можуть викласти і в 18:00 і в 19:00. Краще сидіти подовше. 1.2 Кожні півгодини викидає з сайту і треба проходити авторизацію знову. 2. Не оновлюйте сторінку через F5. Краще перемикатись між опціями "паспорт до 16" і "паспорт після 16". 2.1 В Едмонтоні слоти можуть викладати по одні доступній даті кожні кілька хвилин. Тож якщо ви побачили активну дату але не спіймали будьте уважні і чекайте появу наступної. 3. Якщо побачили активну дату дійте швидко і не задумуючись - дата, година, підтвердити. Від вашої швидкості залежить чи зловите ви слот. 4. Залучить до допомоги друзів і родичів. Хай ловлять слот на ваш акаунт. Бачила як одна дівчина залучила для цього 6-х своїх подруг. Але не передавайте особисту інформацію незнайомцям і тим кому не довіряєте. 5. Якщо зловили слот перевірте чи прийшло підтвердження на емейл.
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report