Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 952.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    1. Кожен 1-й і 3-й вівторок місяця заходите на сайт о 18:00 по часу того консульства в якому хочете зловити слот. Але краще заходити трохи раніше щоб встигнути авторизуватись. 1.1 В Едмонтоні слоти непередбачувані - їх можуть викласти і в 18:00 і в 19:00. Краще сидіти подовше. 1.2 Кожні півгодини викидає з сайту і треба проходити авторизацію знову. 2. Не оновлюйте сторінку через F5. Краще перемикатись між опціями "паспорт до 16" і "паспорт після 16". 2.1 В Едмонтоні слоти можуть викладати по одні доступній даті кожні кілька хвилин. Тож якщо ви побачили активну дату але не спіймали будьте уважні і чекайте появу наступної. 3. Якщо побачили активну дату дійте швидко і не задумуючись - дата, година, підтвердити. Від вашої швидкості залежить чи зловите ви слот. 4. Залучить до допомоги друзів і родичів. Хай ловлять слот на ваш акаунт. Бачила як одна дівчина залучила для цього 6-х своїх подруг. Але не передавайте особисту інформацію незнайомцям і тим кому не довіряєте. 5. Якщо зловили слот перевірте чи прийшло підтвердження на емейл.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Treton
    wrote on last edited by
    О, тобто бронювати слот, а потім отримати підтвердження поштою на всякий випадок і норм. Тільки би той слот виловити, я 7 разів бачила слоти у Едмонтоні на початку вересня і все одно їх бронювали швидше ніж я клікала мишкою
    1 Reply Last reply
    0
  • t7155203107T Offline
    t7155203107T Offline
    Jenna
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Treton
    wrote on last edited by
    На жаль ні, тільки по запису. Забирати паспорти можна живою чергою і також можна прийти продовжити паспорт на 1 рік якщо 2 місяці залишилось до кінця тоді теж без черги
    1 Reply Last reply
    0
  • t389276174T Offline
    t389276174T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Коли я подавалась на паспорт в Едмонтоні, то була жіночка з Вінніпегу (який до Едмонтону не відноситься) Її прийняли, але вона попередньо отримала підтвердження на імейл
    1 Reply Last reply
    0
  • t7155203107T Offline
    t7155203107T Offline
    Jenna
    wrote on last edited by
    А якщо ми з Эдмонтона, не можна до них прийти в порядку черги🥲,чи так не можна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Treton
    wrote on last edited by
    Ванкувер наче сказали під час зустрічі консула вчора (тут написали вище) що може завезуть мобільне консульство у 2024 але не сказали коли і не знаємо чи прийматимуть інші провінції
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Treton
    wrote on last edited by
    Оттава сказала що з його жовтня до них неможна якщо не по округу який вони обслуговують, Торонто поки відповідає що приймає з інших провінцій, Едмонтон наче як Оттава тільки ті провінції які вказано
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Treton
    wrote on last edited by
    Ловити слоти по вівторкам о 6 годині по часу провінції де консульство, кожний перший і третій вівторок. Багато людей намагається забронювати тому голодні ігри. Слоти відкриють 17го (третій вівторок).
    1 Reply Last reply
    0
  • t7155203107T Offline
    t7155203107T Offline
    Jenna
    wrote on last edited by
    ПРИВІТ.Підкажіть порядок дій,у дитини закінчуєтся загран паспорт,як можна оформити новий,що для цього робити і де записуватися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Шановні участники!  Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять.  ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban.  Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження,  без розбору.  Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
    1 Reply Last reply
    0
  • t6073383842T Offline
    t6073383842T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Дякую, вже написала
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Напишіть @Catcorporation2024
    1 Reply Last reply
    0
  • t907983961T Offline
    t907983961T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    Підкажіть коли подалися? Біо коли була?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6696644980T Offline
    t6696644980T Offline
    Т К
    wrote on last edited by
    Добрый вечер. Подскажите пожалуйста может у кого то была похожая ситуация. У дочки паспорт и виза заканчиваются в октябре, новый паспорт уже готов но еще не доставлен в посольство! На продления visitora мы подались месяц назад ( чтобы успеть до окончания срока)по старому паспорту на основе моего wp. Могу ли я податься на продление визы по новому паспорту, если одобрят visitor по старому ? запуталась я
    1 Reply Last reply
    0
  • t257536628T Offline
    t257536628T Offline
    Yankovskaya Tatiana
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть будь ласка , хто літав з дітьми в Європу - Україну , чи були якісь проблеми з поверненням , бо деякі кажуть, що по поверненню треба знов просити типу work переміт ( чи студентс перміт) дитині, він анульовухться на виїзді? ( 5 років малій)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Вітаю! Знову мені потрібна допомога. Заповнюю візітор рекорд на дитину. При вʼїзді до Канади на той час не мав власного паспорту, вклеювала його фото до мого, а також і його візу. Ну і звісно візітор рекорд був виданий на основі мого паспорту. Чи потрібно писати LOE та пояснювати це?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mikle
    wrote on last edited by
    З 14 років, своїй доньці сам робив
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Перед Вами календар. Вашингтон 15 жовтня. Г'юстон вересень-жовтень.
    1 Reply Last reply
    0
  • t544006209T Offline
    t544006209T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    а в какие дни недели и время?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.