PR CUAET
-
просто лист , не знаю що таке афідавіт
-
Вітаю! У мене таке питання, мені прийшов лист, щоб я оплатила біометрію. Я це зробила, відправила копії через веб форму, вони відписали що отримали і на цьому все (з того часу пройшло півтора місяця) У всіх так? Підкажіть скільки чекали на саму біометрію? п.с. моїй знайомій прийшов одразу запит на біометрію і її оплата, хз чому так
-
Мабуть же прецендент якийсь був
-
А с кем вы подавались, если не секрет?
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, знаходимося с Каналі, в березні 24 подалися доньці на стаді перміт, сьогодні прийшло повідомлення що application approved і запит щоб ми надіслали оригінал паспорта. Що це може бути? Я думала його присилають так само як і ВП, поштою. Навіщо їм паспорт, СП же ж у паспорт не вклеюють як візу?
-
Спробуйте подзвонити на гарячу лінію і послухати що каже робот, якщо нічого вже не каже то буде скоро портал 1.
-
Та вони пишуть що все бачать,але дуже загружені і просять з розумінням поставитись до очікування.Короче стандартна відповідь.А поділіться ще на всяк випадок телефоном,бо вже написала на всі форми,якщо не буде реакції то почну звонити.Дякую.
-
Спасибо. Не отчаивайтесь, там какой-то рандом, не понятный. Скорее всего придут на следующей неделе, выше писали, что пришел только через десять дней, после начала рассмотрения его даты.
-
Ви писали просто лист чи афідавіт?
-
Доброго вечора! Чи є тут бухгалтер який може допомогти с питанням, не безкоштовно. Дякую
-
Окей, дякую. Я от відповіді чекаю, вп у мене ще на 8 міс і не хотілось би отримати таку відповідь 😬😬😬
-
Мені теж потрібна печатка перекладача
-
З іншого чату?..
-
от участника одного из чатов
-
Дякую.Спробую ще так,надіюсь спрацює.Бо вже думала дочекаюсь нових пермітів і знов на чоловіка подам.
-
Мені потрібна печатка перекладача
-
Не прикріплювала нічого. Але опція прикріпити документ - є.
-
Просто дала нову адресу і попросила видалити з мого файлу всі інші.
-
Дякую.Вже пишу))).А Ви документи по новій прикріплювали,чи просто лист?
-
Те саме, вносила зміни у аплікейшин через звичайну веб форму- навіть автоматичний імейл не прийшов. Зробила на кризову - прийшов.
12 Jan 2024, 17:45
262723/425516
less than a minute ago