PR CUAET
-
Вітаю,у нас теж подача 11 травня,нічого сьогодні не прийшоо(
-
Я думаю буде на наступному тижні
-
Дякую. Буду чекати. Ще ж вихідні попереду.
-
Дякую, зрозуміло. Тобто, «шліть знову все»…🤦♀️
-
В вимогах до цифрового вказано що можно скан фото робити але виходить дуже маленьке і темне .
-
Сканувати те що дали роздруковане з датою і підписом позаду треба все одно
-
Підкажіть будь ласка шановна громада стосовно фото для аплікації, зробили в Степлс , нам роздрукували , на зворотній стороні поставили штамп . В цифровому форматі одразу не попросив , на слідуючий день фото вже були видалені. В якому форматі Ви завантажували фото в аплікацію?
-
Після final design отримали портал 1 через три дні
-
Ніякого відношення не маю. Скоріше всього це стандартне повідомлення. Я писала лист з поясненням що не служила і ніякого відношення до цього і подібного не маю. У листі був запит на такі документи: паспорт,медицина,підтвердження оплати заявки,довідка про несудимість та пейстаби з роботи. Хоча більшість документів були в заявці при подачі
-
потому, что там сидят долбни, не читающие своих же инструкций. зачастили они с такими формулировками
-
Я подала на паспорт 10 травня, був виготовлений 1 серпня, теж чекаю на дипломатичну пошту в Торонто,,, хтось писав у чаті, шо має бути десь 17-20 вересня, надіюся, що так і буде
-
Доброго вечора, може в кого вже було так,із тих хто отримав PR ,коли вже на такому этапі, що є финальный Approved, скільки часу чекати на портал 1?
-
Вообще непонятно почему такая формулировка если официально объявили, что можно податься на новый ворк пермит до 31 марта 2025г?
-
Договоритесь на оплату частями и запускайте процесс, мы так сделали. Наш дал нам месяц на сбор доков и через месяц после подписания договора, подали заявку. А пока дело дойдет до следующих этапов подсобираем денег
-
І в мене вчора був 6-місячний ювілей очікування на ворк перміт!🤦♀️
-
Сын звонил два раза в IRCC и разговаривал именно с живым человеком оба раза. Там есть опция оставить свой телефон и они перезвонят. Перезванивали в течение 30 минут примерно. Но эти разговоры так же не помогли.
-
В мене виготовлено 12 вересня Того я і замовила ДЧЛ бо думала що вже не попаде в цю доставку Але ж там в будь-якому випадку потрібно заявку на доставку писати Я цього не робила Дивно короче
-
Підскажіть будьласка зараз ще можна обновити дані в Резерв + щоб виготовити новий паспорт?
-
как они надоели своими - у вас уже есть wp. новый не дадим
-
Доброго.Я подавала себе і чоловіка в одній заявці,то мені через два тижні прийшло погодження на вклейку,а чоловіку до сьогодні тиша.Подавались 18 лютого.
12 Jan 2024, 17:45
262814/447295
2 minutes ago