PR CUAET
-
@OstapBosak якщо у радянські часі аплікант навчався в інституті та вийшов в академ відпустку і потім відновив навчання, як такі перерви вказувати? І чи треба? Виходить поступив у 1978 а у 1988 отримав диплом (але у купі 5 років навчався з цих 10ти)
-
@OstapBosak таке питання, якщо батьки пенсіонери, але вони в Монреалі ходять у школу французької мови займаються 4 години кожен день, чи вказувати це в Education або Personal history?
-
Нет не в этой программе, в обычной.я имела в виду что переживать нечего .Всё равно будет пособия .
-
Это да все правильно , но гражданство же получить не сложно после pr не экзаменав ничего родителям сдавать не нужно
-
Це на перший погляд дивно, але мати чужі паспорти пересилати їх зазвичай незаконно. Це в тому числі для того зроблено щоб не було різноманітного fraud. Як вище напсиано, для того щоб робити певні операції з чужими документами потрібно мати відповідні доручення
-
Хто в курсі, чого я не можу витяг про несудимість з України через Дію скачати? Мене не пускає система далі Тільки дійшла до того ,щоб вказати місце народження, кнопка " далі" не пускає