PR CUAET
-
Залежить від того, на що Ви спираєтеся. Питання - яка мета цієї довідки, що Ви хочете нею підтвердити, який факт, на який Ви спираєтеся у своїй заявці.
-
Ви впевнені що потрібно висновок психолога? дехто каже що цього не потрібно. вже не знаю що також робити🤣
-
А подались когда?
-
Тому і питаю може хтось має контакти провірених спеціалістів
-
Так я розумію, але я не знайшла конкретної інформації
-
Це має бути також спеціальний сертифікований психолог, десь вище про це писали, який має право давати офіційну оцінку для IRCC.
-
Update: Дві картки з трьох - 15 серпня. Третя з тьрох (основний аплікант) - 12 вересня. Якщо комусь буде корисно: фото робили в шоперсі. Використали ті самі, що і при поданні на федеральний. При завантаженні видавало помилку, що «світле/темне», поставили галочку, що дозволяємо редагувати. Запиту на нові фото не було. Але картки йшли довго. Не телефонували🙂
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як ви вважаєте, якщо сьогодні побачила сама в GCKay, що сьогодні 13 September - final decision. Ніякого листа не надходило і повідомлень про зміну статусу теж. Коли мені чекати портал 1? На наступному тижні? Чи це ще нічого не значить?
-
Доброго вечора! Є питання. Подались з мамою вдвох по цій програмі, я працюю і довідку з робити додала у документах. Мама на пенсії, тут не працює і отримує соц виплати по віку від провінції. Чи можуть виникнути якісь проблеми по отриманню ПР в цьому випадку для моєї мами?
-
DhL чи Global доставить до потрібного консульства паспорт. А точніше до того, в якому оформлювали паспорт. А з консульства забирати особисто в порядку живої черги. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Вам в консультстві повинні були дати номер з кюар кодом для відстеження