PR CUAET
-
Ні. Треба на обліку щоб було. Якщо даних не знайдено, то можна вручну ввести дані в резерв.
-
Рахується 1 день за 2, але не більше ніж рік...
-
Забирати з консульства особисто, доставки на дом немає.
-
Туристичну? Є великі шанси. Чому ні.
-
Дякую!
-
Хз Від цієї інфи не залежить строк дії ворк перміту
-
Дякую, тоді цікаво, навіщо вони просять вказати цю дату в формі? Чи це просто оціночна прикидка для них?
-
Ні, новий видадуть датою розгляду
-
Новий ворк перміт почне діяти тоді коли його випустять
-
Тоді там працює правило 12 місяців за останні 18 місяців.
-
Питання до знавців: - Work Permit в мене до 30 квітня 2025 - Податися на новий Work Permit можна до 31 березня 2025 Чи можу я податися на нього зараз, але в полі "Duration of expected employment" вказати "з 30 квітня 2025" — аби новий Work Permit почав діяти в той самий день, коли закінчиться старий?
-
В іншому чаті писали, що паспорти приїдуть 25 вересня
-
Добрый)вопрос..фирма закрывается(продают бизнес),хотят,пока буду искать работу отправить на шамаж..не повлияет ли это на подачу на PR или все таки не стоит?главный заявитель в семье будет муж..спасибо
-
В мене 1/08/24
-
Коли ваш паспорт було виготовлено? В мене дата 22/08/24, може вони їдуть одним пакетом. Дякую.
-
Підкажіть, будь ласка, ви подавались по PNP через EE? Якщо так, то скільки чекали на запит біометрії?
-
Є люди яким вже ніякі не прийшли. Прийшла відмова. Квебек відміняє продовження RAMQ для українців. Ви можете користуватися поки ваша картка дійсна. Продовжувати вам її вже не будуть.
-
Alberta opportunity stream
-
Напишіть, будь ласка, коли у вас зміниться статус паспорта на доставлено у дипломатичну установу
-
Дякую 🙏
12 Jan 2024, 17:45
262879/408051
5 minutes ago