PR CUAET
-
Думаю, що нічого. Мені він з AOR прийшов
-
Спасибо, я в понедельник позвоню им и дам знать, какой статус. Так как я изначально все оплатила, биометрию и приложила сразу старую биометрию и медицину старую при подаче. То есть сразу весь пакет.
-
У самому електронному листі є такий самый номер але без X
-
Привіт. А що дає отримання цього листа pre arrive letter?
-
Дедлайн по цій програмі - 24 жовтня, дедлайн для пермітів - 30 березня Подайте на ПР з тим пермітом, що є, а тоді подавайте на продовження перміту
-
Як мене, найбільший тупик у тому, що неможливо дійти до розмови із живою людиною. 6 місяців спілкування з автовідповідачами та автоматичний листами без будь-якого результату. @OstapBosak може, ви порадите, що можна ще зробити після 6 місяців очікування?
-
Можна одночасно
-
Всі на це дуже сподіваються, але ж хто вам точно зараз скаже?)
-
Боже мій, співчуваю. Хоч би вам швидше той стаді перміт отримати.
-
тк вы спросили, то отвечу, как бы я поступила. если вы поженились после октября, когда обьявили программу, то я бы к свидетельству о браке добавила бы пару документов, подтверждающие общее проживание/финансы: например, -договор аренды на обоих или тенант страховку, которая показывает, что вы давно живете вместе и по сей день - общий банковский счет/общую медстразовку или автостраховку или оплата комунальных за общий адрес. без фанатизма, пару документов. я бы подавалась по этой программе, а не по spousal sponsorship, тк спонсорство сложнее и для спонсора, и по необходимым документам