PR CUAET
-
Вітаємо! Ви можете працювати як self -employed або відкрити корпорацію . Ви маєте слідкувати за своїми надходженнями до 30 тис , далі ми обов'язково реєструємо GSt /HST . Ви можете також зареєструвати ім'я на self -employed.З якої ви провінції ?
-
Розібрались, сорі. 🤦🙈 Ми змінили адресу, то вони прислали новий візітор рекорд
-
Добрий день! Почва працювати на себе у Ландскейпі. Зараз поки що сам. Я хочу працювати як компанія, тобто мати назву, страхівку: чи потрібно мені щось відкривати/реєструвати (маю на увазі компанію) чи просто зробив назву, наліпив на трак і вперед, чи я можу працювати просто як селфімплойд? Чи потрібно мені робити бізнес карту? Дякую за відповіді😉
-
Зрозуміла тепер. Патова ситуація… Можливо вони вам просто зсунуть терміни навчання. Рано чи пізно той стаді перміт ви все рівно отримаєте. Бажаю вам найшвидшого вирішення проблеми.
-
Они считают, что действуют в рамках закона. На уступки идти не хотят. Это медицинская специальность, там стажировка в больнице. Сын учился по ворк пермиту, но он закончился из-за сроков действия паспорта. По новому ворк пермиту учиться нельзя. Получается что даже для стажировки необходим стади пермит.
-
Доброго дня. Маю питання стосовно візи. У сина закінчився паспорт, ми його подовжили і вже отримала новий візітор рекорд. Подались на продовження візи, а нам присилали ще один візітор рекорд 🙈 Може у когось була така ситуація? Чи то ми щось не те зробили, чи то IRCC помилились. Підкажіть як з ними зв'язатись?
-
Вітаю, робив довідку про несудимість з допомогою @Margo2145 , все зроблено в часових рамках в які й обіцяли зробити документи, рекомендую 👍✌️
-
О - то в Братиславі по іншому - трохи нелогічно наперед. В Польші оплачуєш кур’єру при отриманні. Бажаю успіху! Надіюсь все отримаєте і встигнете)))
-
Уважаемые, делюсь информацией. Сдавала 29.12.23г, сегодня, 13.09 пришло приглашение на биометрию. Удачи всем нам!🙌
-
Це щось немислимо. За 1,5 міс до завершення відрахування? Безсовісні!!! Стажування ви маєте на увазі co-op? А все навчання ви вчилися по ворк перміту чи як?