PR CUAET
-
Они считают, что действуют в рамках закона. На уступки идти не хотят. Это медицинская специальность, там стажировка в больнице. Сын учился по ворк пермиту, но он закончился из-за сроков действия паспорта. По новому ворк пермиту учиться нельзя. Получается что даже для стажировки необходим стади пермит.
-
Ви скільки місяців були у декреті?
-
Наприклад в АОС вам треба мати 12 місяців із 18. Тобто треба рахувати скільки місяців з минулого досвіду Ви можете зарахувати до сьогодні.
-
Доброго дня. Маю питання стосовно візи. У сина закінчився паспорт, ми його подовжили і вже отримала новий візітор рекорд. Подались на продовження візи, а нам присилали ще один візітор рекорд 🙈 Може у когось була така ситуація? Чи то ми щось не те зробили, чи то IRCC помилились. Підкажіть як з ними зв'язатись?
-
Вітаю, робив довідку про несудимість з допомогою @Margo2145 , все зроблено в часових рамках в які й обіцяли зробити документи, рекомендую 👍✌️
-
О - то в Братиславі по іншому - трохи нелогічно наперед. В Польші оплачуєш кур’єру при отриманні. Бажаю успіху! Надіюсь все отримаєте і встигнете)))
-
Уважаемые, делюсь информацией. Сдавала 29.12.23г, сегодня, 13.09 пришло приглашение на биометрию. Удачи всем нам!🙌
-
так, я вже оплатила доставку, що строхи смішно, в разі, як візу мені не дадуть ) залишити паспорт не можу, без нього не влечу в Канаду, ось чому і переживаю за терміни.
-
Початок і середина були ще у січні, потім зупинка і потім давали другий половині. Але багато кого і пропустили. Зараз все більше і більше людей починають проявляти активність з листопада що нічого немає
-
Дякую, я зрозуміла
-
Грубо кажучи, якщо у вас вже є 7 місяців досвіду, то після декрету потрібно попрацювати ще 5 місяців, щоб податись
-
Так, мені потрібно 12 місяців, просто цікавить саме те, що у цей період припадає декретна відпустка і чи впливає вона на це
-
Залежить від програми, звісно, але часто достатньо всього 12 місяців досвіду за останні 5 років. Подивіться в умовах своєї програми
-
Це щось немислимо. За 1,5 міс до завершення відрахування? Безсовісні!!! Стажування ви маєте на увазі co-op? А все навчання ви вчилися по ворк перміту чи як?
-
Так, це відкритий ВП без обмежень.
-
Напишіть, бо зазвичай офіційний термін розгляду 6 місяців. Можете подзвонити, тільки я не знаю, на який номер.
-
Я це розумію, але якщо вийти після неї знову на цю ж саму посаду, то чи збережеться попередній досвід роботи до декретної відпустки? Або потрібно буде працювати як з першого місяця?
-
На скільки відомо, декретна відпустка не рахується досвідом
-
Учёба уже закончилась Сейчас стажировка, до диплома оставалось 1,5 месяца.
-
Якщо так пише - то лише курєрська доставка - напевно ви будете оплачувати за неї додатково. кур’єр доставить максимум через день після співбесіди. Хоча всюди на сайтах пише - доставка від 3-х днів, але реально за день. Встигнете - не переживайте! Якщо ні - то кур’єр поверне назад в американське посольство і довірена особа від вашого імені зможе отримати - треба її мати ксерокс вашого паспорту.
12 Jan 2024, 17:45
262956/429658
5 minutes ago